Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Engelenkaarten hebben altijd een positieve boodschap. Ze zijn er om een positieve begeleiding te geven in het leven. De kaarten kunnen je duidelijkheid geven hoe je in jouw levensdoel kunt evolueren.

 

Engelenkaarten kunnen troost bieden en warmte en begeleiding geven. Wanneer je een reading met engelenkaarten aanvraagt met een kaartlezer zal je je gesterkt voelen.  De engelen zijn er immers voor ons om ons op een positieve manier begeleiding te geven. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Raphael, Haniel en Michael.

 

RaphaelAartsengel Raphael

Engel van de Genezing

Heerst over : Waterman, TweelingenWeegschaal

Kernwoorden: Genezing, Communicatie, Reizen

Raphael betekent ‘God geneest’ in het Hebreeuws en dit geeft ook meteen aan wat deze aartsengel doet. Deze engel wordt vaak opgeroepen wanneer iemand behoefte heeft aan heling. Daarnaast is Rapahel een beschermengel voor reizigers. Aartsengel Raphael is gericht op spirituele ontwikkeling en maakt ons zodoede ook bewust van het leerproces die een ziekte met zich mee kan brengen.

 

HanielAartsengel Haniel

Engel van de Liefde

Heerst over: Planeet Venus en de Maan

Kernwoorden: Vrouwelijkheid, Schoonheid, Balans, Gratie

Haniel betekent ‘Gods Glorie’. Deze aartsengel wordt in verband gebracht met de planeet Venus en de Maan. De energie van Haniel zorgt ervoor dat je in contact komt met jouw vrouwelijke kant. Je kunt hierdoor beter gebruik maken van je intuïtie of deze beter ontwikkelen. Haniel brengt ontspanning en geeft de kracht om op te staan en jouw oorspronkelijke bestemming te bereiken.

 

MichaelAartsengel Michael

Engel van de Kracht

Heerst over: Ram, LeeuwBoogschutter

Kernwoorden: Moed, Bescherming, Doeltreffend, Levensdoel

Michael is een beschermer, zijn naam betekent: ‘Hij die op God lijkt’. Dit is de aartsengel van de bescherming. Hij transformeert onze angsten en twijfels en bestrijdt negativiteit. De energie van Michael is sterker dan die van de andere aartsengelen, hij brengt licht in de duisternis. Door zijn energie voel je je weer gesteund en zie je jouw doelen weer helder voor ogen.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter