Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 13

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Engelenkaarten hebben altijd een positieve boodschap. Ze zijn er om een positieve begeleiding te geven in het leven. De kaarten kunnen je duidelijkheid geven hoe je in jouw levensdoel kunt evolueren.

 

Engelenkaarten kunnen troost bieden en warmte en begeleiding geven. Wanneer je een reading met engelenkaarten aanvraagt met een kaartlezer zal je je gesterkt voelen.  De engelen zijn er immers voor ons om ons op een positieve manier begeleiding te geven. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Raphael, Phuel en Aichaia.

 

Aartsengel Sachluph

Sachluph

Engel van de Natuur

Heerst over: Maandag, Natuur en Bloemen

Kernwoorden: Helende natuur, Cultiveren en Bouwen

Sachluph is de beschermengel van de natuur, planten en bloemen. Zijn vleugels zijn gemaakt van duizenden witte bloemblaadjes. Hij leert je om een te zijn met de natuur en de elementen. Sachluph herrinert ons eraan dat de natuur opzich al een helende en spirituele bron is. Hij vraagt je om eerbied te tonen voor hetgeen de aarde ons biedt. In ruil hiervoor kun je profiteren van de energie die de aarde ons biedt in de vorm van de aarde, de lucht, het water en het sterrenvuur van de zon. Deze engel helpt je bij ademhalingsproblemen, hooikoorts en pollen-allergiën.

 

Aartsengel Hermes Trismegitus

Hermes Trismegitus

Engel van Wijsheid

Heerst over: Spirituele Alchemie, Innerlijke Vrede

Kernwoorden: Geheimen, Wijsheid, Kracht

Hermes Trismegitus is de engel van de spirituele alchemie en wijsheid. De naam van deze engel betekent “drie maal groot”, omdat hij de drie elementen van wijsheid bevat. Hij staat voor de wijsheid van de geest, het lichaam en de ziel. Hij helpt je om de kennis die je in vorige levens hebt opgedaan op te roepen en goed te gebruiken. Hermes Trismegitus herinnert je eraan dat je enkel dient te handelen naar het hoogste goed en anderen geen schade mag toebrengen. Al je handelingen dienen gedaan te worden met eerlijke bedoelingen. Hij helpt je om je eigen wijsheid te vinden die leidt tot innerlijke vrede.

 

Radueriel

Engel Radueriel 

Engel van Creativiteit

Heerst over: kunst, poëzie, muziek

Kernwoorden: creativiteit, atristieke inspiratie

Radueriel is de engel van de kunstenaars. Wanneer je deze kaart hebt gekozen zal Radueriel je helpen om de kunst vanuit je ziel te doen laten ontstaan. Kunst raakt ons doordat het de liefde van onze ziel verbeeld. Radueriel laat je weten dat je jouw creativiteit kunt gaan uiten. Hij zal je helpen bij het vinden van inspiratie op alle vlakken van de kunst. Of je nou een professionele kunstenaar bent of een beginneling. Radueriel helpt je om via de kunst nieuwe inzichten te krijgen.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter