Astrocenter Blog by

Tekenen van liefde in Tarot

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Heb je vragen over je liefdesleven? Weet dan dat het tarotspel veel kan ophelderen op liefdesgebied. We leggen je hier uit welke kaarten binnen de tarot een symbool voor liefde zijn. Lees snel verder!

 

Binnen de tarot zijn er drie kaarten die echt symbool staan voor de liefde. Dit zijn de Kracht, de Ster en de Zon. Wanneer een van deze kaarten in een legging zitten zegt dit iets over de aanwezigheid van liefde in het leven van de betreffende persoon. De afwezigheid van de kaarten zegt ook iets over de afwezigheid van liefde in het leven van de betreffende persoon.

 

De Zon

Liefdes symboliek van de Zon binnen Tarot

Deze kaart heeft een uitgesproken liefdessymboliek. De zon is de ster van de dag en het licht. Hij symboliseert levensvreugde, warmte, een brandende vlam, oprechtheid en gevoelens. Hij is een voorbode van een grote liefde. Een vlammende liefde die zich laat zien in het licht, voor ieders ogen te zien. De kaart de Zon verbeeld twee kinderen die een eenheid vormen, de vruchten van de liefde. Wanneer deze kaart in een tarotlegging voorkomt is dit een teken van de liefde. Een liefde die al bestaat of nog moet komen.

 

 

De Ster

Liefdes symboliek van de Ster binnen Tarot

Deze kaart is onmisbaar voor de symboliek van de liefde in de Tarot. De Ster representeert Venus, de planeet van de liefde. Deze kaart symboliseert de hoop om gelukkig te zijn in de liefde, om liefde te geven en deze ook terug te ontvangen. Deze kaart is een teken van de ideale liefde, vol romantiek, dromen en de behoefte aan ouderschap. De kaart verbeeld een naakte vrouw die wil leven van de liefde en fris water. Ze wil geluk delen die simpel en natuurlijk is. Wanneer deze kaart in een legging voorkomt is dit een teken van de liefde, de betreffende persoon kan verliefd zijn.

 

 

De KrachtLiefdes symboliek van de Kracht binnen Tarot

Deze kaart is een duidelijk teken van de liefde. De Kracht representeert het sterrenbeeld Leeuw waarvan de heersende planeet de Zon is. Deze kaart is een teken van de kracht van de liefde, de kracht van emoties, de wil om gelukkig te zijn, maar ook van een sterke, niet te stoppen liefde. De kaart symboliseert een stabiele liefde. Wanneer deze kaart in een legging voorkomt, is dit een teken van de liefde en de betreffende persoon kan verliefd zijn.

 

 

 

 

Wil je meer weten over tarotkaarten of een legging aanvragen? Contacteer een van onze ervaren tarotisten!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter