Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 10

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Engelenkaarten hebben altijd een positieve boodschap. Ze zijn er om een positieve begeleiding te geven in het leven. De kaarten kunnen je duidelijkheid geven hoe je in jouw levensdoel kunt evolueren.

 

Engelenkaarten kunnen troost bieden en warmte en begeleiding geven. Wanneer je een reading met engelenkaarten aanvraagt met een kaartlezer zal je je gesterkt voelen.  De engelen zijn er immers voor ons om ons op een positieve manier begeleiding te geven. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Raphael, Haniel en Michael.

  

HanielAartsengel Haniel

Engel van de Liefde

Heerst over: Planeet Venus en de Maan

Kernwoorden: Vrouwelijkheid, Schoonheid, Balans, Gratie

Haniel betekent ‘Gods Glorie’. Deze aartsengel wordt in verband gebracht met de planeet Venus en de Maan. De energie van Haniel zorgt ervoor dat je in contact komt met jouw vrouwelijke kant. Je kunt hierdoor beter gebruik maken van je intuïtie of deze beter ontwikkelen. Haniel brengt ontspanning en geeft de kracht om op te staan en jouw oorspronkelijke bestemming te bereiken.

 

Aartsengel ArielAriel


Engel van de Heelheid

Heerst over: Aarde, Lucht, Pluto

Kernwoorden: Heelheid, Mysterie, Psychisch Ontwaken

 

De naam Ariel betekent “de leeuwin van God”. Deze engel heerst over de helende krachten van de aarde en de lucht. Hij helpt bij het genezen van lichamelijke aandoeningen, maar ook bij de genezing van wilde dieren. De zachte verlichtende enegie van Ariel kan onder andere helpen bij ademhalingsproblemen. Ariel zit vol mysterie en kan het spitituele vermogen in je doen ontwaken.  

 

Aartsengel CamaelCamael

Engel van Moed

Heerst over : Dinsdag, Mars en het Rode Licht

Kernwoorden: Moed, Gerechtigheid en Kracht

Camael is de engel van de moed, kracht en gerehtigheid. Hij helpt degenen die geestelijk of lichamelijk zijn gekwetst in hun leven. Bij onrecht treedt Camael op en geeft nieuwe moed om door te gaan en het leven, als u dat wilt, ten goede te veranderen. Aartsengel Camael helpt om je om de angst lost te laten. Angst kan uw leven op de kop zetten en bezit van je nemen.  Alleen als je de angst kunt loslaten,  kun je je spiritueel verder ontwikkelen.  Probeer je hart open te stellen en vraag Camael om hulp.

   

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter