Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 9

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De boodschap van een engelenkaart is altijd positief. Een engelenkaart kan getrokken worden voor het verkrijgen van een positieve begeleiding. Engelenkaarten kunnen helpen bij het bereiken van en evolueren in jouw levensdoel.

 

De boodschap van een Engelenkaart kan troost bieden, warmte en begeleiding geven. Je zult je gesterkt voelen na een reading met Engelenkaarten. Engelen zijn er immers om ons te begeleiden in onze levens en onze levensdoelen. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Zadkiel, Melchisedek en Uriel.

 

Aartsengel Zadkiel

Zadkiel

Engel van Rechtvaardigheid

Heerst over: Donderdag, Jupiter en het Blauwe Licht

Kernwoorden: Rijkdom, Wijsheid en Vriendelijkheid

Zadkiel brengt weelde en vermogen, maar helpt tegelijkertijd ook om wijsheid en vriendelijkheid te bewaren. Op deze manier kun je de rijkdom op de juiste manier gebruiken. De weelde die Zadkiel brengt kan vele vormen aannemen, jij beslist waarnaar je op zoek bent! Zolang je verzoek redelijk is en je de gegeven weelde wilt delen zal Zadkiel u helpen. Hij helpt ook bij het ondersteunen van het geheugen en Zadkiel leert u dat wijsdom wordt verworven door levenservaring.

 

Aartsengel Melchisedek

MelchisedekEngel van Spiritualiteit

Heerst over: Spiritualitiet in het dagelijks leven

Kernwoorden: Kracht, Harmonie, Zelferkenning

Melchisedek (of Melchizedek) wordt ook wel de "koning van de vrede en gerechtigheid" genoemd. Hij helpt om waardige beslissingen te nemen en krachtig te handelen. Melchisedek helpt je op deze manier jezelf te vinden en te herkennen. Het wordt makkelijker om bewuster te leven. Deze engel ondersteunt je bij het vinden van een balans tussen spiritualiteit en het dagelijkse leven. Tenslotte helpt zijn energie je om de verantwoordelijkheid te nemen over het aardse leven en hiervoor liefde te voelen. 

 

Aartsengel Uriel

UrielEngel van het Vuur

Heerst over: Vuur, Alchemie, Uranus

Kernwoorden: Transformatie, Vrijheid, Creativiteit

 

Uriel betekent: “God is licht” of “licht van God”. Hij helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Uriel wordt beschouwd als de meest wijze engel. Hij kan je helpen te transformeren, hij werpt licht op bepaalde situaties en geeft je waarschuwingen en extra informatie. Deze engel kan je helpen wanneer je nieuwe inzichten, creativiteit of nieuwe ideeën nodig hebt.

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter