Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 8

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Engelenkaarten hebben altijd een positieve boodschap. Ze zijn er om een positieve begeleiding te geven in het leven. De kaarten kunnen je duidelijkheid geven hoe je in jouw levensdoel kunt evolueren.

 

Engelenkaarten kunnen troost bieden en warmte en begeleiding geven. Wanneer je een reading met engelenkaarten aanvraagt met een kaartlezer zal je je gesterkt voelen.  De engelen zijn er immers voor ons om ons op een positieve manier begeleiding te geven. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Michael, Schachluph en Métatron.

 

Michael

Aartsengel Michael

Engel van de Kracht

Heerst over: Ram, LeeuwBoogschutter

Kernwoorden: Moed, Bescherming, Doeltreffend, Levensdoel

Michael is een beschermer, zijn naam betekent: ‘Hij die op God lijkt’. Dit is de aartsengel van de bescherming. Hij transformeert onze angsten en twijfels en bestrijdt negativiteit. De energie van Michael is sterker dan die van de andere aartsengelen, hij brengt licht in de duisternis. Door zijn energie voel je je weer gesteund en zie je jouw doelen weer helder voor ogen.

 

Aartsengel Metatron

MetatronEngel van de Meditatie

Heerst over: de vereniging van het menselijke en het goddelijke

Kernwoorden: Goddelijke Connectie, Universele Harmonie

 

Metatron is de enige engel die ooit menselijk was. Tch staat hij bekend als de engelachtige leider. Hij verbind het menselijke met het goddelijke. Hij is de engel van de universele harmonie. Hij is een goede genezer en hij kan je helpen bij het elimineren van negatieve energieën en om de balans in je chakra’s te vinden. Metatron kan je bovendien helpen om jouw spirituele connectie terug te vinden.

 

Aartsengel Sachluph

Sachluph

Engel van de Natuur

Heerst over: Maandag, Natuur en Bloemen

Kernwoorden: Helende natuur, Cultiveren en Bouwen

Sachluph is de beschermengel van de natuur, planten en bloemen. Zijn vleugels zijn gemaakt van duizenden witte bloemblaadjes. Hij leert je om een te zijn met de natuur en de elementen. Sachluph herrinert ons eraan dat de natuur opzich al een helende en spirituele bron is. Hij vraagt je om eerbied te tonen voor hetgeen de aarde ons biedt. In ruil hiervoor kun je profiteren van de energie die de aarde ons biedt in de vorm van de aarde, de lucht, het water en het sterrenvuur van de zon. Deze engel helpt je bij ademhalingsproblemen, hooikoorts en pollen-allergiën.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter