Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 5

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De boodschap van een engelenkaart is altijd positief. Een engelenkaart kan getrokken worden voor het verkrijgen van een positieve begeleiding. Lees hier hoe Phuel, Gabriel en Isda jou kunnen helpen!

 

De boodschap van een Engelenkaart kan troost bieden, warmte en begeleiding geven. Je zult je gesterkt voelen na een reading met Engelenkaarten. Engelen zijn er immers om ons te begeleiden in onze levens en onze levensdoelen. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Phuel, Gabriel en Isda.

 

PhuelAartsengel Phuel 

Engel van het Water

Heerst over : Wateren, de krachten van de Maan, Neptunus, Zeegroe Licht

Kernwoorden: Emotionele rust, Stabiliteit, Evenwicht

Phuel is de engel van de wateren en de getijden, onder invloed van de Maan. Phuel herinnert ons eraan dat onze emoties zijn zoals de wateren. Soms kalm en in balans, soms turbulent en ontembaar. Phuel leert je om de koele, helende energie van het water te gebruiken om nagativiteit van het lichaam te spoelen. Hij helpt je ook om met behulp van de kracht van het water, jouw eigen emoties en die van anderen in evenwicht te brengen.

 

 

Gabriel

Aartsengel Gabriel

Engel van de Maan

Heerst over: Maandag, de Maan en Rommwit licht

Kernwoorden: Hoop, Dromen, Ambitie

Engel Gabriel heerst over de cyclus van de Maan. De energie van de maan is vrouwelijk en zorgt voor een versterking van onze vrouwelijke kanten. Iedereen beschikt over zowel vrouwelijke als mannelijke energie. De vrouwelijke energie zorgt voor meer intuïtie en waardering voor de kunsten. Gabriel helpt je om jouw ambities waar te maken en hij opent het pad voor je naar je innerlijke zelf. Gabriel laat je al jouw potentieel zien en helpt je om jouw hart open te stellen.

 

 

Isda

Aartsengel Isda

Engel van de Vitaliteit

Heerst over: Voeding, Vitaliteit

Kernwoorden: Gezondheid, Fysieke heelheid, Spijsvertering

Isda is de engel van de vitaliteit en voeding. Deze engel helpt je om je te concentreren op jouw Lagere Zelf. Hierbij kan gedacht worden aan lichamelijke en emotionele zaken. Isda geeft aan wanneer je hulp van de Engelen nodig hebt op het gebied van voeding. Isda helpt je bij het vinden van blokkades op het gebied van de spijsvertering., die er voor zogen dat je geen energie hebt en jouw welzijn negatief wordt beïnvloed. Isda helpt je om de oorzaak van deze disharmonie te vinden en jouw Lagere Zelf te helen.

 

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter