Astrocenter Blog by

Geboortegetal 8 - Relatie Numerologie

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Geboortegetal 8 heeft eigenlijk maar 1 spetterende match, met nummer 2. Maar er kunnen goede relaties ontstaan met onder andere nummer 3 en 8. Wat ontstaat er met de overige geboortegetallen? Le ontdekt het hier…

Relatie numerologie, geboortegetal 8

Via relatienumerologie kun je berekenen in hoeverre bepaalde geboortegetallen bij elkaar passen op liefdesgebied. Onze numeroloog heeft de berekeningen uitgevoerd en je kunt hieronder lezen met welke andere geboortegetallen, jouw geboortegetal nummer 8, het beste matcht.

Weet je niet zeker of jouw geboortegetal nummer 8 is? Bekijk hier hoe jet het kunt berekenen.

 Uitleg numerologie match

8 en 1: * Twee ego’s staan hier tegenover elkaar, maar vullen elkaar aan in de behoefte naar materiële zaken. Jullie hebben beide niet veel geduld en zullen tolerant moeten zijn om de relatie te behouden!

 

8 en 2: *** Jullie zijn beide energiek en hebben een open instelling, dit zorgt ervoor dat jullie zo verliefd zijn! Nummer 8 is altijd op zoek naar macht en hierdoor kunnen jullie samen op materieel gebied groeien.

 

8 en 3: **Jullie hebben een relatief goede klik op emotioneel gebied. Bovendien zijn jullie een sociaal koppel, dat op materialistisch gebied de zelfde interesses heeft.

 

8 en 4: **Jullie zijn allebei realistisch ingesteld en dit kan jullie relatie versterken. Over gevoelens spreken jullie echter niet zo vaak, dit kan betekenen dat jullie relatie niet zo lang stand zal houden.

 

8 en 5: **jullie zijn beide bereid om te vechten voor jullie doelen. Maar deze romantische guerrilla wordt ondermijnd door stormachtige ruzies. Dit is een provocerend, meeslepend en vermoeiend stel.

 

8 en 6: ** Jullie genieten samen van de deugen van het leven, zelfs als het ook wel eens botst. Wanneer jullie elkaars grillen kunnen accepteren, komen jullie wel over jullie ruzietjes heen.

 

8 en 7: ** Deze relatie laat jullie ontwikkelen op financieel en materieel gebied, jullie zorgen ervoor dat jullie er warmpjes bij zitten. Op emotioneel gebied is deze relatie niet erg warm…

 

8 en 8: ** Een magnetisch duo, zowel sterk als gevaarlijk! Jullie vormen een ijzersterk team, maar op gebied van liefde en passie hebben jullie weinig harmonie… Dit kan wel eens voor problemen zorgen.

 

8 en 9: * Dit is een stel met veel tegenstellingen. Nummer 8 is nuchter en nummer 9 is een dromer… Een relatie is mogelijk, maar za niet gemakkelijk zijn.

 

Bij wie pas jij?

Klik op je geboortegetal en ontdek bij welke geboortegetallen jij goed past!

Geboortegetal 1

Geboortegetal 2

Geboortegetal 3

Geboortegetal 4

Geboortegetal 5

Geboortegetal 6

Geboortegetal 7

Geboortegetal 8

Geboortegetal 9


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter