Astrocenter Blog by

Spiritueel consult via e-mail

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Naast de spirituele hulplijn en de chat-service biedt Astrocenter binnenkort ook consulten via e-mail met spirituele consulenten. Je kunt je vragen dan dus ook gemakkelijk via een e-mail stellen. Lees hier wat de voordelen zijn!

 

Je hebt soms even geen tijd of zin om met een consulent aan de telefoon te spreken. Dan kan een chat-consult een uitkomst zijn, maar binnenkort kun je jouw vragen ook gemakkelijk via e-mail stellen. Een spiritueel consult via e-mail kan net zo goed zijn als een consult via de telefoon of chat. De consulenten van Astrocenter kunnen bepaalde vragen ook via een e-mail beantwoorden.

 

Welke vragen kun je stellen via een e-mail consult?

De vragen via de e-mail dienen duidelijk gesteld te worden. De consulent heeft doorgaans een concrete vraag nodig en enkele achtergrondinformatie, zoals de naam en geboortedatum van de persoon die de vraag stelt en waar de vraag eventueel over gaat.

 

Heb je dus even geen behoefte aan een telefonisch gesprek? Ben je niet zo goed met de chat? Of heb je een uitgebreide vraag die je gemakkelijker kunt stellen via e-mail? Probeer het dan eens uit! Een bijkomend voordeel is dat je het antwoord kun bewaren en terug kunt lezen wanner je maar wilt.

 

In sommige gevallen kan het voorkomen dat de consulent de vraag alleen kan beantwoorden door in te voelen via de telefoon. De consulent kan dan een voorstel doen om alsnog een telefonisch consult uit te voeren. Niet alle consulenten geven om deze reden consulten via e-mail. Op de website ziet u welke consulenten e-mailconsulten doen aan de hand van het e-mail icoontje op het profiel.

 

Heb je vragen voor een van onze consulenten? Klik hier voor een overzicht
Consulteren

 

Consulenten met verschillende gaven

De consulenten van Astrocenter hebben allen verschillende specialiteiten. Op de website vindt je 6 verschillende categorieën: tarot, engelenkaarten, astrologie, mediums, paragnosten en numerologie. Hier kun je dus al een eerste selectie maken, wanneer je op zoek bent naar een consulent met een specifieke gave.

 

Daarnaast vindt je ook 4 thema’s: liefde, carrière, familie en financiën. Binnen deze thema’s vindt u consulenten die gespecialiseerd zijn in vragen rondom een van de thema’s.

 

U kunt een consulent dus kiezen op basis van verschillende specialiteiten en thema’s. Wil je een e-mailconsult met een consulent? Let dan even op het e-mail-icoontje!

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter