Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Steenbok versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je gevallen voor iemand met het sterrenbeeld Steenbok, maar weet je niet hoe je zijn of haar hart kunt veroveren? Weet dat een relatie voor een Steenbok altijd serieus is en voor langere tijd! Lees snel hoe je hem het beste kunt benaderen.

 

De Steenbok is stabiel en zeer trouw, hij gaat dan ook echt voor de langere relatie. Wanneer hij van iemand houdt is dat voor langere tijd of zelfs voor het leven! Maar hij moet wel zeker zijn van zijn zaak, hij kiest niet zomaar iemand uit.

 

Steenbok

De persoonlijkheid van de Steenbok

De Steenbok is ambitieus en trots, hij aarzelt niet en gaat voor het hoogst haalbare! In de liefde is hij loyaal, trouw en stabiel, ookal vindt hij het soms moeilijk om zijn emoties te tonen. Hij houdt zijn gevoelens liever voor zichzelf. De Steenbok is bezitterig en kan jaloers zijn. Stel hem gerust wanneer dit gebeurt, hij kan nogal aan zichzelf twijfelen. Als zijn trots wordt gekrenkt, zal hij jaren niet meer met de betreffende persoon kunnen praten. Hij vergeet niks en staat altijd achter zijn eigen keuzes.

 

Waar valt de Steenbok op?

Dit is een sterrenbeeld dat stabiliteit houdt. Hij moet zich op zijn gemak voelen om zich helemaal over te kunnen geven aan een relatie.  Zijn alter ego is vastberaden, ambitieus en een beetje kil op het eerste gezicht. Hij houdt van personen die het ijs kunnen breken. Deze persoon mag op het eerste gezicht streng overkomen. Om de Steenbok te verleiden ga je outfits met frutsel uit de weg, hij (en zij) houdt van eenvoud. Wees een steun voor de Steenbok, hij heeft iemand nodig bij wie hij zijn onzekerheden kwijt kan. Biedt hem een vreedzame relatie en een duidelijke belofte.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Steenbok in de liefde

De liefdesrelaties van de Steenbok duren doorgaans erg lang, en soms zelfs een heel leven. Zijn gevoelens zijn ontzettend sterk en wanneer hij van iemand houdt, is dit voor het leven! Zijn gevoelens zijn bestand tegen tegenslagen en de tijd. Toch laat hij zich niet zomaar meeslepen door zijn gevoelens, hij houdt ze altijd onder controle en maakt weloverwogen beslissingen.

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Steenbok

Dit sterrenbeeld is sterk en geruststellend en verbergt een zacht karakter. Dit zachte karakter is te vinden voor degenen die door zijn harde “schild” kunnen breken. Hij is trouw, eerlijk en zeer volhardend. Hij zal alles doen om zijn doelen te bereiken.

 

De Steenbok houdt niet van veranderingen en kan soms een conservatieve huismus zijn. Hij kan zich soms moeilijk aanpassen aan nieuwe situaties en mensen, dit kan soms voor problemen zorgen.

 

De Steenbok past bij:

De Steenbok vormt een uitstekend koppel met een Stier of een Maagd. De Steenbok houdt van het eenvoudige en geruststellende karakter van de Stier en houdt van de serieuze en nederige Maagd.

 

De Steenbok houdt van:

Dit sterrenbeeld is ambitieus en trots. Hij heeft zijn doelen duidelijk voor ogen. Hij houdt ervan om dingen snel te doen, hier is hij goed in. Daar waar anderen met de tijd opgeven, gaat de Steenbok door tot hij zijn doel bereikt heeft. Hij is zorgvuldig en geduldig. Hij is op zoek naar stabiliteit en vertrouwen.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter