Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Leeuw versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je op een Leeuw gevallen? Dat is niet zo gek! Persoenen met het sterrenbeeld Leeuw trekken makkelijk de aandacht met hun charme. Lees hier hoe je het hart van een leeuw het beste kunt veroveren!

 

Ja, de Leeuw houdt wel van aandacht. Zijn charme en charisma zorgen ervoor dat waar hij ook komt, mensen naar hem zullen kijken. Om een leeuw te versieren heb je dan ook wel wat doorzettingsvermogen nodig: er liggen kapers op de kust! Denk eraan: de Leeuw wil graag kunnen pronken met zijn verovering!

 

Leeuw

De persoonlijkheid van de Leeuw

De Leeuw is ambitieus en kan dominant zijn. Hij wil graag schitteren en opvallen bij anderen. Hij wil graag het gevoel hebben dat anderen hem waarderen of zelfs een beetje jaloers op hem zijn. Hij kan wel eens een beetje doordraven en denken dat de wereld volledig van hem is en dat anderen alleen op hem wachten. Gelukkig beschikt de Leeuw over meerdere positieve kwaliteiten die zijn (te) grote ego compenseren. De Leeuw is uitermate loyaal, hij is trouw, gul en hij heeft het hart op de goede plaats.

 

Waar valt de Leeuw op?

De Leeuw houdt ervan om op te vallen, alles dat schittert, zeldzaam of luxe is trekt zijn aandacht. Geen wonder dat de partner van zijn dromen een stralende persoonlijkheid, klasse en elegantie moet hebben. Om de Leeuw te kunnen verleiden moet je indruk kunnen maken. Haal alles uit de kast! Het kan niet gek genoeg zijn voor de Leeuw!

 

De Leeuw in de liefde

De Leeuw is een zeer gul persoon. In de liefde geeft hij heel zijn hart en hij verwent zijn geliefde graag. Cadeautjes, bloemen, uitstapjes, je alles van hem verwachten! De Leeuw is een trouw persoon, maar soms wordt hem verweten dat hij een gebrek aan emotie heeft.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Leeuw

Dit sterrenbeeld is een geboren leider! Hij werkt graag in teams en met zijn immense zelfvertrouwen maakt hij indruk op vrienden en collega’s. Zijn vrijgevigheid maakt hem tot een populair persoon!

 

De tomeloze zelfverzekerdheid van de Leeuw kan omslaan in arrogantie, tot grote ergernis van zijn omgeving.

 

De Leeuw past bij:

De Leeuw vormt een mooi stel met een Ram of een Boogschutter. Hij houdt van het enthousiasme van de Ram en de goede manieren van de Boogschutter.

 

De Leeuw houdt van:

In de liefde wil de Leeuw zich de felbegeerde partner voelen. Hij houdt ervan om jaloerse blikken te krijgen en hij pronkt dan ook graag met een mooie geliefde. De Leeuw leidt graag, ook in een relatie. Hij houdt ervan om een goede sfeer te brengen en hij heeft het nodig om zich geliefd te voelen. Hierin heeft hij dan ook regelmatig bevestiging nodig.

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter