Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Ram versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je gevallen voor een Ram, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Lees hier hoe je een Ram het beste kunt benaderen!

 

Niet elke Ram is gelijk, maar over het algemeen wil de Ram degene zijn die versiert. Dit sterrenbeeld straalt een zekere kracht uit en beschikt over veel aantrekkingskracht.  Hij houdt van de fase van versieren, wanneer dit eenmaal is gelukt verliest hij interesse…


Ram

De persoonlijkheid van de Ram

Het sterrenbeeld Ram is een doorzetter. Rammen zijn actief en hebben actie en adrenaline nodig om het gevoel te hebben dat ze echt leven. Ze zijn door hun karakter vaak erg aanwezig in hun sociale kring, je kunt niet om ze heen!

 

Waar valt de Ram op?

Zowel de mannelijke als vrouwelijke Ram vallen op eerlijkheid. Om ze te versieren kun je beter recht door zee zijn. De Ram is duidelijk in zijn communicatie en houdt hier ook van bij anderen. Verras ze en wind er geen doekjes om! De Ram droomt van een onbereikbaar persoon die zich niet zomaar laat domineren. Maar het versieren mag wel lekker duidelijk zijn. Rammen houden van mannen en/of vrouwen met een autoritair en mannelijk tintje, want bij hen zijn ze zeker dat ze zich niet zullen vervelen.

 

De Ram in de liefde

De Ram is in de eerste plaats een jager die wil winnen. Ze houden van verleiden en versieren. Het verleidingsproces vinden ze opwindend en hoe moeilijker het is, hoe spannender ze het vinden! De ram schrikt er niet van terug om meerdere avonturen te beleven op een avond…

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Ram

De Ram is dapper, enthousiast en energiek: dit sterrenbeeld deinst nergens voor terug! Ze houden ervan om risico’s te nemen binnen alle domeinen in het leven. Ze houden er niet van om stil te staan.

 

Zoals vaak kan een kwaliteit zich snel omzetten naar een zwakte. De pit van de Ram kan zich transformeren in agressiviteit als hij of zij niet oplet.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Ram past bij:

Het sterrenbeeld Ram past goed bij de volgende sterrenbeelden: Boogschutter en Leeuw. Ze houden van de passie van de Leeuw en de ambitie van de Boogschutter. De Ram kan er zeker van zijn dat hij zich niet zal vervelen met deze sterrenbeelden!

 

De Ram houdt van:

Zoals gezegd houdt de ram van actie en hij houdt absoluut niet van stilzitten! Door hun pittige temperamant hebben ze constant behoefte aan nieuwe plannen en projecten. Je zult de ram niet snel met zijn armen over elkaar zien zitten. In het dagelijks leven is de Ram spontaan, en inventief. Rammen houden er van om recht op hun doel af te gaan, ook in de liefde!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter