Astrocenter Blog by

Waar vind je jouw soulmate volgens jouw sterrenbeeld?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Een soulmate maakt ons leven compleet. Soulmates hebben aan één woord al genoeg, ze voelen elkaar feilloos aan. Heb je jouw zielsverwant nog niet ontmoet? Ontdek hier waar jouw sterrenbeeld het meeste kans heeft om hem of haar tegen het lijf te lopen!

 

Heb je er genoeg van om single te zijn en ben je er klaar voor om de ware tegen te komen? Droom je nergens anders over?

 

De ware tegenkomen kan lang duren, maar het is de moeite waard. Jouw zielsverwant bestaat! Om de kans om hem of haar te ontmoeten te vergroten kun je de eigenschappen van jouw sterrenbeeld raadplegen. Bepaalde plekken zijn voor jouw sterrenbeeld interessanter dan anderen, op deze plekken is de kans des te groter dat je jouw zielsverwant tegenkomt!

 

Waar kun je jouw zielsverwant tegenkomen volgens jouw sterrenbeeld?

 

Ram

Ram

Jij hebt behoefte aan actie en beweging! Grote kans dat je jouw zielsverwant tegenkomt op een plek waar dit samenkomt. Tijdens het uitgaan, in een bar, een sportclub of bij danslessen… allemaal momenten dat je jouw soulmate kunt ontmoeten. Ook tijdens het hardlopen, joggen, of fietsen kan het zomaar raak zijn. Houd vooral je ogen open!

 

Stier

Stier

Je hebt de neiging om telkens naar de zelfde plekken te gaan, want je houdt van routine. Maar dit is niet de manier waarop je jouw soulmate gaat ontmoeten, als dit nog niet is gebeurt op die plekken… verander je gewoontes een beetje, loop een andere route, ga op een ander tijdstip boodschappen doen, ga eens winkelen in een andere stad… Je trekt personen aan met je lach, dus lach eens wat vaker!

 

Tweelingen

Tweelingen

Jij hebt de meeste kans om jouw zielsverwant te vinden op een plek waar je naar hartenlust kunt kletsen en je humor kunt laten zien. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een theatercursus of een hobbyclub. Je kunt ook mooie ontmoetingen hebben bij een dans groep bijvoorbeeld.

 

Kreeft

Kreeft

Je absorbeert van nature alle emoties om je heen. Je doet er goed aan om mensen te ontmoeten op een plek waar optimisme, vreugde en lachen centraal staan. Dit brengt je meteen in een goede sfeer! Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven voor een kookcursus of een yogales. Zolang het maar ongedwongen is en in een besloten sfeer, waar jij je goed voelt, dan kun je jouw soulmate wel eens tegen het lijf lopen!

 

Leeuw

Leeuw

Je krijgt graag de aandacht, een perfecte plek om iemand te ontmoeten is voor jou dan ook de dansvloer! Maar overdrijf niet, dit kan je soulmate wel eens wegjagen… Ga op zoek naar de ware op plekken waar je kunt stralen en je persoonlijkheid goed kunt laten zien!

 

MaagdMaagd

Blijf niet te veel op de zelfde plekken hangen waar je altijd komt. Verander eens van omgeving, dit maakt de kans op het ontmoeten van jouw soulmate alleen maar groter! Ga eens lekker naar een spa of wellness, schrijf je in voor een nieuwe cursus of ga eens naar een ander winkelcentrum. Je weet maar nooit wie je daar tegen kan komen!

 

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Weegschaal

Weegschaal

Je bent van nature een vrolijk en sociaal persoon. De plekken waar jij de meeste kans hebt om jouw zielsverwant te ontmoeten zijn plekken waar de sfeer sociaal is. Ga eens ergens wat drinken na het werk, ook al ben je allen, dit vergroot de kans op leuke ontmoetingen. Schrijf je in voor een cursus met betrekking tot een van je interesses of passies. Je legt gegarandeerd nieuwe contacten en misschien zit de ware er wel tussen?

 

Schorpioen

Schorpioen

Een echte Schorpioen heeft een intieme, rustige plek nodig om een bijzonder persoon te kunnen ontmoeten. Je hebt een rustige plek nodig om jouw onweerstaanbare indruk achter te kunnen laten! Je kunt makkelijk contact leggen. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar de sauna gaan, een spa, of kiezen voor een intieme bar die je leuk vindt. De Schorpioen heeft vaak vele passies, houd je hier vooral veel mee bezig, dit kan er wel eens voor zorgen dat jij en je soulmate elkaar ontmoeten!

 

Boogschutter

Boogschutter

De Boogschutter is groot fan van reizen en uitstapjes maken. Dit is meer dan een passie voor je, het is gewoon wie je bent! Je bent geïnteresseerd in nieuwe culturen en jouw soulmate hoeft dus ook niet in jouw land te wonen… Ga lekker op reis en houd je ogen goed open, jouw soulmate kun je tegenkomen met je rugzak op je rug!

 

Steenbok

Steenbok

Steenbok, je houd van werken, maar er is meer in het leven! Als je steeds maar bezig bent is het natuurlijk lastig om die ene bijzondere persoon tegen te komen! Wees iets minder streng voor je zelf en laat je een beetje gaan. Trek er op uit en ga iets vroeg weg van het werk, hoe meer je dit doet, hoe groter de kans is dan je jouw zielsverwant tegen het lijf loopt!

 

Waterman

Waterman

Je bent als Waterman geïnteresseerd in humanitaire zaken, goede doelen en vrijwilligerswerk. De kans is dan ook groot dat jouw soulmate zich in dit milieu bevindt! Je intuïtie is erg goed dus vertrouw hier zeker op wanneer het gaat om het vinden van de ware liefde!

 

Vissen

Vissen

Je bent een beetje een dromer en je ziet de liefde pas aankomen als het recht voor je staat… Helaas gebeurt dit niet altijd op deze manier. Als je jouw soulmate wilt ontmoeten zal je toch echt een beetje beter om je heen moeten kijken. Je houdt van kunst en creativiteit. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een schilder- of beeldhouwcursus.

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter