Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Tweelingen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 22 mei en 21 juni? Dan is jouw sterrenbeeld Tweelingen. De Tweelingen is een luchtteken, net als de Weegschaal en de Waterman. Dit maakt dat ze uitgaan van hun verstand en ze weten dat alles begint met een idee. Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Tweelingen.

 

De tweelingen is bekend om hun charme en speelse karakter. De Tweelingen is een veelzijdige persoonlijkheid. Ze kunnen zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe situaties en personen. Maar dit betekent ook dat de Tweelingen erg wispelturig kunnen zijn.

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Tweelingen

 

1.      Zijn intelligentie

De Tweelingen is van nature intelligent en je zult je dan ook niet snel vervelen wanneer je met hem of haar spreekt. Hun intelligentie zorgt er ook voor dat ze altijd nieuwsgierig zijn naar wat er om hen heen gebeurt. Ze willen van nature altijd van alles op de hoogte zijn.

 

2.      Zijn jeugdigheid

Zowel qua uiterlijk als innerlijk lijkt de Tweelingen maar niet ouder te worden. Hij houdt altijd zijn jeugdige uitstraling. Zelfs om hun 50ste zal hij nog het enthousiasme en de energie van een tiener hebben! Je snapt het al, met een Tweelingen zul je niet snel vervelen!

 

3.      Zijn humor

De speelse kant van de Tweelingen is zeker aantrekkelijk! Je kunt goed met hem of haar lachen en je vermaakt je prima met hem of haar! Ben je op zoek naar een partner waarmee je plezier kunt maken en mee kunt lachen? Dan zit je bij de Tweelingen goed!

 

4.      Zijn aanpasvermogen

De Tweelingen is niet koppig en ze sluiten liever compromissen dan dat ze moeilijk doen en hun voet stijf houden. Ze zijn hierdoor makkelijk in de omgang en je zult niet vaak onenigheid hebben over kleine dingen. De Tweelingen is meegaand en dit maakt ze fijne partners.

 

5.      Zijn organisatietalent

De Tweelingen is een georganiseerd persoon, hij houdt geldzaken goed op orde en is een sterk in het organiseren van uitjes en vakanties. Ben je zelf niet zo goed georganiseerd? Een relatie met een Tweeling lost dit probleem zo op!

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter