Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Maagd

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 24 Augustus en 23 September? Dan is jouw sterrenbeeld Maagd. De Maagd is een aardeteken, net als de Stier en de Steenbok. Dit maakt dat ze sensueel van aard zijn. Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Maagd.

 

De Maagd staat bekend om zijn serieuze en kritische karakter en worden vaak aangezien als saai. Dit is echter niet helemaal waar! De Maagd is juist erg charmant en het is dan ook niet moeilijk om te vallen voor dit charismatische sterrenbeeld. De Maagd heeft een sterk gevoel voor normen en waarde en laat niet snel hun emoties de overhand nemen. Ze hebben graag alles onder controle.

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Maagd

 

1.      Zijn loyaliteit

De Maagd is erg loyaal, zowel voor vrienden als voor hun partner. Ze zullen er alles aan doen om jouw vertrouwen te winnen en niet weer te verliezen. Dit komt mede door hun sterke gevoel voor normen en waarden.

 

2.      Zijn discretie

De Maag is heel discreet, hij hangt niet zomaar de vuile was buiten! Ze hebben volwassen karakters en houden er absoluut niet van om commotie te maken. Wanneer ze ergens ongelukkig mee zijn houden ze dit liever voor zichzelf.

 

3.      Zijn goedaardigheid

Maagden zijn altijd bereid om een helpende hand te bieden en ze houden ervan om hun geliefden en vrienden te verwennen. Ze houden dan ook van knuffelen met hun geliefden.

 

4.      Zijn betrouwbaarheid

De Maagd is nooit te laat en zal altijd rekening houden met afspraken die hij heeft gemaakt. Je kunt echt blind vertrouwen op personen met dit sterrenbeeld!

 

5.      Zijn speelse karakter

Het klopt dat de Maagd een volwassen en serieus karakter heeft, maar hij heeft ook zeker een speelse en kinderlijke kant! Ze willen zich graag veilig voelen, as een kind. Het lieve karakter van de Maagd maakt dat we ze willen beschermen.

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter