Astrocenter Blog by

De 3 meest impulsieve sterrenbeelden

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Iedereen is uniek en iedereen gaat dan ook anders om met situaties die we tegenkomen in het leven. Sommigen kunnen maar moeilijk het hoofd koel houden in bepaalde gespannen situaties. Ben jij zo iemand waarmee het stoom meteen uit de oren spuit? Ontdek hier de drie meest impulsieve sterrenbeelden!

 

Het is een kwestie van persoonlijkheid. Sommigen zijn impulsief, anderen gaan rustig en bedachtzaam te werk.  Woedeaanvallen kunnen een vervelende eigenschap zijn en zijn moeilijk onder controle te krijgen. Wanneer spanningen te veel oplopen bij dit soort personen kunnen situaties snel escaleren.

 

De drie meest impulsieve sterrenbeelden van de dierenriem

 

Ram

Ram, heetgebakerd!

Het sterrenbeeld Ram wordt beheerst door de planeer Mars, de planeet van actie! Hij is het eerste teken van de dierenriem en daarmee een persoon die komt met ideeën en projecten start. Hij neemt daardoor vaak actie, zonder nadenken. Actie, reactie, dat is zijn motto. Hij is ongeduldig, maar zorgt er wel voor dat dingen gedaan worden!

 

Tip om samen te kunnen leven met een Ram: Om de druk wat te verlichten heeft de Ram veel beweging nodig. Hij moet zijn energie kwijt en dit kan goed door te sporten, wandelen of hard te lopen. Heb je een relatie met een Ram of werk je samen met een ram? Nodig hem dan af en toe uit voor een sportieve afspreek, zodat hij zijn energie kwijt kan.

  Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Ram

 

Schorpioen

Schorpioen, woorden die pijn doen!

Pluto en mars zijn van invloed op het sterrenbeeld Schorpioen. Mars maakt hem impulsief en dan voornamelijk in zijn uitspraken. Hij kan zijn tegenstanders de mond snoeren door een enkele, goed geplaatste opmerking. Het is efficiënt, maar zijn woorden kunnen pijn doen. De Schorpioen is snel bang en stel zichzelf constant vragen. Dit leidt ertoe dat hij soms impulsief reageert, zonder na te denken. Dit is een sterrenbeeld die geen gevaren kent. Hij zou door het vuur gaan om een situatie te redden, of iemand waarvan hij houdt.

 

Tip om samen te kunnen leven met een Schorpioen: De Schorpioen van zijn impulsieve karakter en energie kwijt in vechtsporten. Wees gewaarschuwd dus, maak hem niet boos!

  Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen

 

Waterman

Waterman, volgt zijn humeur

Dit is een zeer impulsief sterrenbeeld. Hij volgt zijn humeur en handelt hier naar. Wanneer hij handelt naar zijn emoties denkt hij totaal niet na over de gevolgen voor zijn omgeving. De Waterman kan niet stil zitten, hij laat zich niet beïnvloeden door de mening van anderen. Hij doet waar hij zin in heeft! Kortom, hij is impulsief met een egoïstisch kantje!

 

Tip om samen te kunnen leven met een Waterman: De Waterman kan zijn impulsieve karakter het beste kanaliseren door te reizen en te mediteren. Geef de Waterman altijd de tijd om na te denken en actie te ondernemen, anders werkt het averechts.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Waterman

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter