Astrocenter Blog by

Sexoscoop augustus van 2017

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De zomer staat bekend om zijn zwoele zomeravonden. Is dit ook voor jou het geval? Hoe ziet jouw liefdesleven eruit deze zomerse maand? Ontdek het hier!

 

De warme zomermaanden zijn ideaal om samen door te brengen, met je geliefde of een nieuwe vlam! De zon, vrije dagen en lange avonden zorgen ervoor dat men actiever wordt in de slaapkamer. Is dit voor jou ook het geval? Lees hieronder hoe de maand augustus er voor jouw sterrenbeeld uit ziet op seksueel gebied!

 

Ram

Deze maand staat in het teken van liefde, comfort en zachte strelingen. Je hebt zin in knuffelen, maar niet te veel gekkigheid! Lekker samen zoenen en strelen, daar blijft het bij voor het sterrenbeeld Ram deze maand.

 

Stier

Je bent niet helemaal in vorm op seksueel gebied deze maand. Je hebt weinig zin in seks en je hebt behoefte aan alleen zijn. Dit geldt zowel voor de single Stier als de Stier met een relatie. Dit is geen hete maand voor jou…

 

Tweelingen

Er zit ontwikkeling in jouw liefdesleven in augustus. Je bent op zoek naar tederheid en je wilt graag je liefde delen. Dit lijkt ook zeker te lukken! Zowel voor de single als de tweelingen met een partner kan deze maand een feestje zijn op seksueel gebied!

 

Kreeft

De seks deze maand draait uit op een teleurstelling voor de Kreeft. Er staat weinig spannends op het programma. Het is geen maand van totale onthouding, maar reken niet op vuurwerk! Zeker niet als het van jouw partner af hangt… Zet zelf de eerste stap!

 

Leeuw

Je hebt deze maand niet veel behoefte aan seks en je bent niet erg gemotiveerd. Maar met de juiste partner kan er toch wat spannends gebeuren deze maand! Naar mate de maand vordert, stijgt jouw passie in de slaapkamer!

 

Maagd

Jouw maand augustus is sensueel en in de slaapkamer zeer interessant! Je houdt wel van een flirt hier en daar en als er actie van komt is het nog beter! Je wordt er hebberig van… Maar let op, neem wel de juiste maatregelen op het gebied van hygiëne…

 

Weegschaal

Jouw liefdesleven schommelt nogal deze maand. Momenten van grote behoefte aan seks worden afgewisseld met momenten van totaal geen behoefte. Geen probleem, wanneer het er wel van komt is het speciaal en fijn!

 

Schorpioen

Je hebt deze maand moeite om je in te houden! De hele maand he jij wel zin in spannende avonturen! Wees maar niet bang, er staat van alles op het programma! Let wel op dat je niet te hebberig wordt…

 

Boogschutter

Op liefdesgebied is het deze maand wat verwarrend voor je. Concentreer je op je behoeften en ga niet verder dan dat. Geniet van de liefde op de manier dat jij wilt!

 

Steenbok

Bij jou zit het tempo erin deze maand op seksueel gebied! Vaak en veel is jouw motto deze maand… je liefdesleven zit dan ook zeker in de lift in augustus. Geniet van deze zwoele zomermaand!

 

Waterman

Je bent een romanticus en je zit in augustus vol passie. Deel deze passie met je partner of een kortstondige liefde, zolang je er zelf maar achter staat en gelukkig van wordt! Verwacht deze maand echter geen sprookjes op het gebied van de liefde…

 

Vissen

Jij haalt de bezem door je liefdesleven deze maand. Seks staat dan ook niet op nummer 1 voor je. Je wilt het liefste eerst problemen en eventuele conflicten uit de weg ruimen. Maar als dit eenmaal is gelukt sta je voor alles open!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter