Astrocenter Blog by

Edelsteen van het sterrenbeeld Boogschutter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sterrenbeelden kunnen allen gekoppeld worden aan bepaalde edelstenen. Iedere edelsteen beschikt over bepaalde specifieke krachten en eigenschappen. Ontdek hier welke edelstenen speciaal bij de Boogschutter horen en welk helend effect zij hebben.

 

Al sinds de oudheid worden edelstenen gebruikt voor healingen, rituelen en meditaties. Men geloofde en gelooft nog steeds, dat edelstenen meer krachten bevatten dan op het eerste gezicht is te zien. Elke edelsteen beschikt over specifieke geneeskrachtige energieën. In dit artikel bespreken we welke edelenstenen en hun krachten die  in het bijzonder worden geassocieerd met het sterrenbeeld Boogschutter.

 

Boogschutter

Edelstenen van de Boogschutter

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Boogschutter.

 

De basis edelsteen

De Topaas heeft een positieve werking op het sterrenbeeld Boogschutter. Deze edelsteen stimuleert de spirituele ontwikkeling. Door deze spirituele zelfontwikkeling kan de Boogschutter zijn eigen weg vinden en volgen. Bovendien kan hij dankzij de energie van deze steen vertrouwen op zijn innerlijke wijsheid en kennis. De Topaas bevordert het stellen van nieuwe doelen en helpt om deze te bereiken. Verder zorgt de Topaas voor:

 

Hij heeft een kalmerende werking en helpt de Boogschutter om zijn problemen te vergeten.

Hij helpt stress te verminderen.

De Topaas helpt om zelfvertrouwen op te bouwen en creativiteit te ontwikkelen.

 

Extra edelstenen

Ook Amethist een goede steen voor de Boogschutter. Hij neemt negativiteit weg en hij zorgt voor een beter contact met vrienden en familie. Deze edelsteen geeft de Boogschutter intuïtie, doorzettingsvermogen en volharding.

 

De Lapis-Lazuli zorgt er voor dat je niet wordt beïnvloed door negatieve personen in je omgeving. Hij stimuleert het intellect en zorgt ervoor dat je makkelijker keuzes kunt maken.

 

>>10 tips voor meer zelfvertrouwen <<

 

Overige positieve edelstenen voor de Boogschutter

Citrien: Geeft de Boogschutter zelfvertrouwen

Rode Jaspis: houdt de Boogschutter realistisch.

Turkoois: zorgt ervoor dat de Boogschutter zijn emoties gemakkelijker kan tonen.

 

Edelstenen gebruiken

Wil je profiteren van de krachten van deze edelstenen? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of als amulet. Op deze manier kunnen ze hun genezende krachten continu aan je doorgeven. Ook in huis kunnen de edelstenen hun krachten afgeven. Ze kunnen op centrale plekken in huis geplaatst worden.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter