Astrocenter Blog by

Edelstenen van het sterrenbeeld Leeuw

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Wist je dat elk sterrenbeeld in verband wordt gebracht met bepaalde specifieke edelstenen? Elke edelsteen heeft een specifieke helende werking. Ontdek hier welke edelstenen een positieve invloed hebben op het sterrenbeeld Leeuw!

 

Al sinds jaar en dag gelooft de mens dat edelstenen krachten bevatten die je niet met het blote oog kunt zien. Al in de oudheid werden edelstenen gebruik voor genezing en meditaties. Ook vandaag is men nog steeds (en steeds meer) geïnteresseerd in de werking van edelstenen. We bespreken hier welke edelstenen worden geassocieerd met het sterrenbeeld Leeuw en welke specifieke genezende krachten zij hebben.

 

Leeuw

Edelstenen van de Leeuw

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Leeuw.

 

De basis edelsteen

De Diamant heeft een bijzondere connectie met het sterrenbeeld Leeuw. Hij is het teken van de eeuwige liefde en hij stimuleert de kracht en de moed van de Leeuw. Daarnaast bevordert deze edelsteen de verbinding met het spirituele en geeft hierdoor nieuwe inzichten aan de Leeuw. Hiernaast heeft de Diamant ook de volgende werking voor de Leeuw:

 

Hij geeft de Leeuw moed

Hij helpt hem te krijgen wat hij wil.

Hij beschermt tegen negatieve energieën.

De Diamant stelt de Leeuw open voor spiritualiteit.

 

 >> Voel je je uit balans. Heb je behoefte aan nieuwe inzichten? Onze consulenten staan voor je klaar!

 

Extra edelstenen

Ook de Aquamarijn biedt de Leeuw helende krachten. Hij helpt de Leeuw om zijn emoties onder controle te krijgen en zorgt voor stabiliteit. Bovendien helpt hij de Leeuw om toleranter te zijn.

 

De Robijn heeft verschillende krachten. Hij geeft de Leeuw nieuwe energie en moed. Met de Robijn kan de Leeuw alle obstakels uit de weg nemen die hem blokkeren.

 

Overige positieve edelstenen voor de Leeuw

Citrien: helpt de Leeuw om zijn agressiviteit te verminderen en maakt hem vrolijker.

Bergkristal: geeft duidelijkheid en help de gedachten van de Leeuw helder te krijgen.

Sardonyx: helpt de Leeuw om zijn dromen waar te maken.

 

Edelstenen gebruiken

Wil je profiteren van de krachten van deze edelstenen? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of als amulet. Op deze manier kunnen ze hun genezende krachten continu aan je doorgeven. Ook in huis kunnen de edelstenen hun krachten afgeven. Ze kunnen op centrale plekken in huis geplaatst worden.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter