Astrocenter Blog by

Edelstenen van het sterrenbeeld Kreeft

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen zijn niet alleen maar mooi om te zien, ze beschikken ook over helende krachten. We bespreken hier de krachten van de edelstenen die zijn verbonden aan het sterrenbeeld Kreeft.

 

Vroeger wist men al dat edelstenen meer krachten bevatten dan we op het eerste oog kunnen zien. Oude volkeren gebruikten edelstenen al bij rituelen, healing en meditaties. Iedere edelsteen beschikt over een andere eigenschap en helende werkingen. Hieronder bespreken we de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Kreeft en over welke krachten ze beschikken.

 

Kreeft

Edelstenen van de Kreeft

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Kreeft.

 

De basis edelsteen

De Smaragd helpt de Kreeft om zich open te stellen voor het onbekende, waar hij bang voor is. Deze edelsteen stimuleert de liefde en positiviteit. Hij geeft de Kreeft inspiratie en laat hem meer genieten van het leven. De Smaragd geeft de Kreeft een gevoel van eenheid en zorgt hiervoor dat zijn relaties positief ontwikkelen. De Smaragd heeft verder de volgende werking voor het sterrenbeeld Kreeft:

 

Hij helpt de Kreeft om zijn emoties te controleren.

De Smaragd geeft de Kreeft meer zelfvertrouwen.

Hij geeft een andere kijk op het leven.

Hij geeft de Kreeft autonomie en organisatie.

 

>> Voel je je uit balans. Heb je behoefte aan nieuwe inzichten? Onze consulenten staan voor je klaar!

 

Extra edelstenen

Ook de Citrien heeft een positieve invloed op de Kreeft. Hij stimuleert de Kreeft en hij heeft een kalmerende werking. Trieste gevoelens zullen minder vaak voorkomen wanneer de Kreeft Citrien draagt. De Kreeft zal zich enthousiaster zijn en een spirituele kalmte voelen.

 

De Topaas maakt een einde aan twijfels en onzekerheden. Hij geeft de Kreeft zelfvertrouwen in onbekende situaties. Bovendien maakt deze edelsteen de Kreeft opener en hij maakt hierdoor sneller nieuwe vrienden.

 

Overige positieve edelstenen voor de Kreeft

Opaal: zorgt ervoor dat de Kreeft meer succes heeft

Maansteen: maakt de Kreeft liefdevol

Rozenkwarts: ontwikkelt de creativiteit van de Kreeft

 

Edelstenen gebruiken

Wil je profiteren van de krachten van deze edelstenen? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of als amulet. Op deze manier kunnen ze hun genezende krachten continu aan je doorgeven. Ook in huis kunnen de edelstenen hun krachten afgeven. Ze kunnen op centrale plekken in huis geplaatst worden.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter