Astrocenter Blog by

Welk sterrenbeeld past niet bij die van jou?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Je kent het wel, er zijn bepaalde personen die je gewoon niet kunt uitstaan. Het was vanaf het eerste moment al duidelijk en je weet niet eens precies waarom. Bedenk dat astrologie er meer mee te maken heeft dan je denkt! Bepaalde sterrenbeelden hebben een klik, anderen juist het tegenovergestelde…

 

Sommige personen kun je niet luchten of zien, zonder aanwijsbare reden. Zowel op privégebied als op het werk kun je moeilijk met deze persoon overweg. Vraag je je wel eens af hoe dit komt? Jullie karakters botsen en jullie hebben allebei een heel andere kijk op het leven, een andere manier van doen en een andere persoonlijkheid.

 

De sterrenbeelden die geen klik hebben

Natuurlijk vullen bepaalde tegengestelde karakters elkaar aan, maar vaak kunnen ze niet goed met elkaar overweg doordat ze zulke verschillende persoonlijkheden hebben. Het is mogelijk dat je toch overweg kunt met een zogenaamd ‘tegenovergesteld sterrenbeeld’, maar dit komt dan zonder twijfel doordat jullie planeten (ascendanten) met elkaar in overeenstemming zijn. Op bepaalde vlakken kunnen jullie het dan ook waarschijnlijk best vinden. Echter op liefdesgebied wordt het een ander verhaal…

 

Bekijk hieronder welk sterrenbeeld op liefdesgebied niet bij die van jou past:

 

Ram

Ram (21 maart - 20 april)

Op liefdesgebied ben jij onverenigbaar met de Kreeft en Steenbok. Jij bent iemand die vol energie zit en deze twee sterrenbeelden hebben een langzamer ritme dan jij. Hier kun je je aan ergeren! Het passieve en dromerige karakter van de Kreeft past totaal niet bij jouw energieke doorpak mentaliteit. De striktheid en koppigheid van de Steenbok irriteert je misschien nog wel meer…

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Ram

 

 

Stier

Stier (21 april – 21 mei)

Jij past duidelijk niet goed bij de Leeuw en de Waterman. Je hebt moeite met de natuurlijke autoriteit van de Leeuw. Je maakt liever je eigen keuzes… je hebt een nuchtere kijk op het leven en het dromerige, wispelturige karakter van de Waterman staat je echt tegen. Je bent op zoek naar stabiliteit, iets dat je bij de Waterman zeker niet zult vinden…

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Stier

 

Tweelingen

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Voor de Tweelingen is het moeilijk om een relatie aan te gaan met de watertekens Schorpioen en Vissen. Tweelingen hebben een goede communicatie nodig met hun partner. Met de Schorpioen is dit lastig door zijn krachtige, vurige karakter. Hij staat niet echt open voor diepgaande gesprekken. De Vissen is voor de Tweelingen te overgevoelig en snel geraakt.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Tweelingen

 

 

Kreeft

Kreeft (22 juni – 22 juli)

De Kreeft kan niet goed overweg met de Weegschaal en de Ram. De Kreeft is op zoek naar een stabiele thuissituatie. Met de Weegschaal heeft hij moeite met zijn onverwachte en grillige karakter. Bovendien is hij te lichtvoetig. De Kreeft is op zoek naar iets serieus… Bij de Ram zijn het zijn tactloze en bruuske karkater die voor problemen zorgen.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Kreeft

 

Leeuw

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

De Leeuw kan slecht overweg (op liefdesgebied) met de Schorpioen en de Stier. De prikkelbare Schorpioen is geen goede match voor de autoritaire Leeuw. Een eventuele relatie tussen deze twee loopt uit op knetterende ruzies… De Stier is te koppig voor de Leeuw, hij gaat niet genoeg mee met de ideeën van de Leeuw en laat zich niet zomaar leiden.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Leeuw

 

 

MaagdMaagd (24 augustus – 23 september)

De stipte Maagd kan echt niet overweg met de vrijgevochten Boogschutter. De Maagd kan slecht overweg met zijn bewijzingsdrang en je vindt dat hij te weinig eigen persoonlijkheid heeft. Ook de Waterman is geen goede match voor de Maagd. Beiden zeer intelligent, maar de Waterman is veel te wispelturig voor de Maagd die hoge eisen stelt aan alles en iedereen.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Maagd

 

 

Weegschaal

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

De Weegschaal heeft geen klik met de Kreeft en de Steenbok. Het kinderlijke karakter van de Kreeft werkt je op de zenuwen, ookal kun je zelf ook wel eens een kinderlijke uitspatting hebben. Bij de Steenbok is het de starheid die niet bij het creatieve karakter van de Weegschaal past.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Weegschaal

 

 

Schorpioen

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

De Leeuw en de Waterman werken je op de zenuwen… De Leeuw wil naar jouw zins te veel in de schijnwerpers staan en opvallen. Met hen zal de Schorpioen altijd conflicten hebben over autoriteit. De Waterman is voor jou te oppervlakkig en heeft niet genoeg karakter voor jouw grillige uitspattingen!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen

 

 

Boogschutter

Boogschutter (23 november – 21 december)

De Boogschutter heeft moeite met de Maagd en de Vissen. Je vindt dat de Maagd te bekrompen is in vergelijking met jouw vrijgevochten geest. Hij is te bangig voor jou. Ook de Vissen is voor jou te behoudend en angstig ten opzichte van nieuwe avonturen. Jij hebt iemand nodig die je volgt en steunt in je nieuwe ideeën en avonturen!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Boogschutter

 

 

Steenbok

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Weegschaal en de Ram zijn geen goede match voor jou! In jouw ogen is de Weegschaal hypocriet. Je houdt niet van de manier waarop hij altijd overal mee meelacht… Bij de Ram is het de autoriteit die voor problemen zorgt. Je laat je liever niet door een ander leiden en zijn onstuimige energie vind je storend en overdreven.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Steenbok

 

 

Waterman

Waterman (21 januari – 18 februari)

Jij kunt moeilijk overweg met een Stier of een Schorpioen. De Stier is te rancuneus voor jou en het feit dat hij zo behoudend is en niet veel onderneemt vind je maar saai… De Schorpioen is voor jou te agressief en je houdt er niet van dat hij altijd op zoek is naar roddels en nieuwtjes. Hij is te vrijpostig voor jou.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Waterman

 

 

Vissen

Vissen ( 19 februari – 20 maart)

Jij hebt geen klik met de Boogschutter en de Tweelingen. De Boogschutter wil je te vaak de les lezen, hier ben je niet van gediend. De Tweelingen denkt te veel na over alles in jou ogen en denkt te analytisch bovendien. Hun karakter is te kil en pragmatiek voor jou. Jij bent op zoek naar meer gevoel en tederheid…

Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Vissen

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter