Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Ram

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De Ram houdt van aanpakken en is een beetje autoritair. Dit sterrenbeeld verdient zeker jouw aandacht, ook al kun je soms een beetje moe worden van zijn energieke persoonlijkheid! Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Ram.

 

De Ram verandert jouw dagelijkse sleur in een passievol avontuur, maar je moet hem wel kunnen volgen. De Ram is niet gemakkelijk te versieren, hij jaagt het liefst zelf. De spel van de verleiding is erg belangrijk voor hem!

>> Hoe versier je een Ram?

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Ram

 

  1. Zijn spontaniteit

De Ram is erg spontaan, hij neemt graag het voortouw, ook in de liefde. Het is een echte jager en hij toont graag zijn liefde. De Ram is bovendien gepassioneerd en hij zal je zeker laten merken dat hij je leuk vindt!

 

  1. Zijn energie en initiatief

De Ram is vaak de motor in een relatie. Hij laat je niet zomaar alleen en je zult je geen moment met hem vervelen. Hij toon initiatief en onderneemt graag nieuwe dingen en neemt je op sleeptouw. Maak je klaar voor een nieuw avontuur!

 

  1. Zijn natuurlijke autoriteit

Het sterrenbeeld Ram straalt een natuurlijke autoriteit uit. Voor velen is dit een aantrekkelijke eigenschap. Je voelt je veilig bij een Ram en hij zal je beschermen wanneer nodig. Een ram is ook erg goed in de opvoeding van kinderen.

 

  1. Zijn levenslust

De Ram heeft energie voor tien en beschikt over een flinke dosis levenslust. Hij is vrolijk en houdt altijd hoop. Niks kan zijn optimisme temprenen!

 

  1. Zijn sterke persoonlijkheid

Een Ram vult direct een ruimte met zijn sterke persoonlijkheid. De Ram praat luid en veel, hij lacht graag en heeft energie voor tien. Kortom, je zult zijn afwezigheid direct merken!

>>Ontdek de beschrijving van het sterrenbeeld Ram

 

De Ram past goed bij…


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter