Astrocenter Blog by

Jouw favoriete vakantiebestemming volgens jouw sterrenbeeld

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Lig jij het liefst te luieren in de zon? Of bent jij meer van de actieve vakanties? Bevat jouw perfecte vakantie strand, zee en niks doen? Of kies je voor berge, wandelingen en middagdutjes in de zon? Bekijk hier wat volgens jouw sterrenbeeld de perfecte vakantie voor je is!

 

Het is weer bijna zover, de zomermaanden staan voor de deur en de vakanties worden geboekt. Heb je de perfecte bestemming al gevonden? Of ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan snel wat jouw sterrenbeeld je verteld over jouw voorkeuren!

 

Wat is jouw perfecte vakantiebestemming?

Lees hieronder snel wat jouw droomreis is volgens jouw sterrenbeeld.

 

RamRam

De Ram is individualistisch, een all inclusive groepsreis is dan ook niks voor hem. Ze zijn liever vrij om te beslissen wat ze gaan doen. Ze houden van een actieve vakantie. Ze gaan graag met kinderen op vakantie.

 

Ideale vakantie: Last-minute reizen met een actief programma: wandeltochten, raften, surfen…

 

Stier

Stier

De Stier viert zijn vakantie het liefst met familie, ze zijn graag omringt door hun ‘kudde’. Een gezin, vrienden of familieleden. Ze houden van een rustige vakantie, waar ze nieuwe energie van krijgen. Het liefst verblijven ze in de natuur, met veel bos, bergen, rivieren…

 

Ideale vakantie: een groot huis in een natuurlijke omgeving met familie en vrienden

 

Tweelingen

Tweelingen

Tweelingen houden ervan om hun vakantie door te brengen in een groep. Omringt door vrienden en familie voelen ze zich goed. Tweelingen houden ervan om nieuwe omgevingen en culturen te ontdekken.

 

Ideale vakantie: Het maakt ze niet zoveel uit waar ze zijn, als ze maar in goed gezelschap verkeren, vermaken ze zich wel. Op vakantie blijven ze liet luieren, ze willen op pad!

 

>> Wil je persoonlijk advies van een Astroloog? Ontdek onze ervaren en betrouwbare consulenten!

 

Kreeft

Kreeft

De Kreeft is het liefst in een klein gezelschap, dan voelen ze zich beter op hun gemak. Het gin van de Kreeft komt op de eerste plaats. Gezellig samen zijn, samen eten en plezier maken is het belangrijkst voor ze.

 

Ideale vakantie: met het gezin, of familie naar een warme bestemming, waar ze zich kunnen afsluiten van de rest van de wereld.

 

Leeuw

Leeuw

De Leeuw staat graag in de belangstelling. Ze gaan graag naar mooie gebieden waar ze op kunnen vallen met hun vrienden, of familie. De Leeuw houdt er bijvoorbeeld van om te flaneren in mooie standjes, stranden etc.

 

Ideale vakantie: de bestemming van de Leeuw moet tot de verbeelding spreken. Bekende stranden of steden zijn voor hem de ideale bestemming.

 

Maagd

Maagd

De Weegschaal hoeft niet zo nodig weg. Thuis voelen ze zich het prettigst. De Maagd is geen directe fan van reizen. Ze brengen graag tijd door thuis met hun familie. Ze helpen met klusjes in de familie of bij vrienden. De Maagd voelt zich graag nuttig. Vrijwilligerswerk is ook iets voor de Maagd.

 

Ideale bestemming: In de tuin met hun kinderen, familie of vrienden. Of dezelfde bestemming als de jaren daarvoor.

 

>> Meer weten over jouw sterrenbeeld? Lees de beschrijving hier! 

 

Weegschaal

Weegschaal

De Weegschaal wordt graag omringd door zijn vrienden en familie. De Weegschaal kiest niet direct een vakantiebestemming aan de andere kant van de wereld. Wel houden ze ervan om hun vakantie door te brengen in een mooie omgeving, een mooi landschap en in de natuur.

 

Ideale vakantie: ze vieren hun vakantie het liefst met hun familie, in een ander land, omringt door mooie natuur en landschappen.

 

Schorpioen

Schorpioen

De Schorpioen brengt niet veel tijd door met zijn familie gedurende vakantie. Het liefst brengen ze tijd door met hun grootste hobby (elke Schorpioen heeft een passie). Ze houden ervan om er op uit te trekken en op avontuur te gaan.

 

Ideale vakantie: hun passie staat voorop, wat dit ook is. Ze trekken er graag op uit, verre bestemmingen staan dan ook op zijn lijstje.

 

Boogschutter

Boogschutter

De Boogschutter neemt het liefst iedereen mee op reis. Hij deelt zijn avonturen graag met anderen! Hij is een echte wereldreiziger en is dan ook altijd op zoek naar avontuur tijdens zijn vakanties.

 

Ideale vakantie: het maakt niet uit waar, als er maar avontuur te beleven valt en hij het kan delen met anderen!

 

>> De vijf sterrenbeelden die het meeste geld uitgeven...

 

Steenbok

Steenbok

De Steenbok gaat het liefst met een kleine groep op vakantie. Hij heeft ook momenten nodig waarop hij zich kan afzonderen van de anderen. Maar geen paniek, dit zorgt er alleen maar voor dat hij dichter bij zijn familie en vrienden komt te staan.

 

Ideale vakantie: Het liefst omringt hij zich met goede vrienden, familieleden of zijn partner. In een natuurlijke omgeving, waar hij tot zichzelf kan komen.

 

Waterman

Waterman

De Waterman is altijd op zoek naar een originele bestemming. Ga je met een Waterman op vakantie? Bereid je dan voor op alles! Hij verrast zijn vrienden en familie graag met verassende bestemmingen en activiteiten.

 

Ideale bestemming: een originele bestemming, waar hij vrienden en familie samen kan laten komen.

 

Vissen

Vissen

De Vissen brengt zijn vakantie graag door bij het water. Dit kan de zee zijn, een meer of rivier. Ze houden ervan om te zwemmen, duiken, snorkelen… Op vakantie willen ze niks aan hun hoofd hebben en tijd doorbrengen met hun familie.

 

Ideale vakantie: aan het water met familie, waar ze tot rust kunnen komen.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter