Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Steenbok

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Steenbok. Nadiel is de beschermengel van het sterrenbeeld Steenbok. Ontdek hier wat Nadiel betekent voor de Steenbok.

 

Engelenkaart van de Steenbok

Nadiel

Nadiel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Steenbok. Deze engel heerst over grote beslissingen in het leven. Hij helpt je om stabiliteit te vinden. Hij raadt je aan om u te wortelen, net als een boom en zo te aarden. Deze engel brengt je uithoudingsvermogen en vertrouwen. Nadiel helpt je te luisteren naar je hart, om nieuwe kansen te herkennen en om nieuwe doelen in het leven te stellen. Nadiel helpt je bovendien bij het nemen van moeilijke beslissingen. Hij geeft je zelfvertrouwen en vastberadenheid.

 

Kleur: Zwart

Edelstenen: Zwarte Onyx en Robijn

 

Eigenschappen sterrenbeeld Steenbok

De Steenbok is praktisch ingesteld, hij is verstandig en ambitieus. Dit zorgt ervoor dat je de ideale vriend of partner bent. Je bent je bewust van het belang van het plannen van de toekomst en een veiligheid te creëren. Je kunt koppig en een beetje star zijn, maar je beschikt over een groot uithoudingsvermogen en veel tolerantie. De Steenbok is een aards teken wat betekend dat je houdt van concrete dingen, zoals sparen, een carrière en een mooi huis. Je kunt een workaholic zijn.

 

De sterke punten van de Steenbok:

  • Stabiel en Rustig
  • Harde werker
  • Verantwoordelijk en Voorzichtig
  • Rationeel
  • Trouw en Gevoelig

 

De zwakke punten van de Steenbok:

  • Gereserveerd
  • Conservatief
  • Pessimistisch
  • Humeurig

 

De Steenbok is gericht op een goede carrière en is gericht op geld en sparen. Je bent goed in het plannen op lange termijn. Je gaar hard werken zeker niet uit de weg en je hebt een groot doorzettingsvermogen.  Je bent een stabiel persoon met een praktische instelling. Je bent trouw aan degenen die je lief hebt.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter