Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Leeuw

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Leeuw. Verchiel is de beschermengel van het sterrenbeeld Leeuw. Ontdek hier wat Verchiel betekent voor de Leeuw.

 

Engelenkaart van de Leeuw

Verchiel

Verchiel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Leeuw. Verchiel is de engel van het ego en van ontspanning. Deze engel helpt je om je batterij weer op te laden door middel van ontspanning en plezier. Hij laat je zien dat natuur, planten en dieren een bron zijn van vreugde en plezier. Verchiel geeft je een groot hart en een positieve kijk op de wereld. Hij kan je ook helpen om pijn, verlies en teleurstelling te verwerken. Hij inspireert vrijgevigheid en toewijding.

 

Kleur: Oranje en Goud

Edelstenen: Onyx

 

Eigenschappen sterrenbeeld Leeuw

De Leeuw is de energieke leider van de dierenriem. De Leeuw moet wel met zijn beide benen stevig op de grond blijven staan als hij zijn natuurlijke macht op een positieve manier wil gebruiken. Let er ook op dat je niet et veel vraagt van je omgeving. Je bent goed in het behalen van successen, zowel op financieel als privé gebied. Je bent een geboren leider, maar je hebt de neiging om dominant en zelfzuchtig te zijn. Aan de andere kant ben je erg gul en meelevend.

 

De sterke punten van de Leeuw:

  • Loyaal
  • Vrijgevig
  • Ambitieus
  • Behulpzaam

 

De zwakke punten van de Kreeft:

  • Koppig
  • Dominant
  • Egoïstisch
  • Gebrek aan zelfbeheersing

 

De Leeuw is een uiterst sociaal wezen en hij geniet ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je wordt aangetrokken tot de fijnere dingen in het leven en je geniet ervan om jezelf te verwennen met luxe artikelen. In je ijver m te behalen wat je wilt kun je nogal eens je zelfbeheersing verliezen. Je focust soms te veel op jezelf, maar als je je hiervan bewust bent komt juist je gulle kant naar voren.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter