Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Kreeft

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Kreeft. Muriel is de beschermengel van het sterrenbeeld Kreeft. Ontdek hier wat deze Muriel betekent voor de Kreeft.

 

Engelenkaart van de Kreeft

Muriel

Muriel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Kreeft. Muriel is tevens de engel van emoties, terughoudendheid, loyaliteit en familie. Deze engel helpt de Kreeft met familiezaken, in de liefde en met het verleden. Muriel leert de Kreeft af te maken waar hij aan begint. Daarnaast laar Muriel je de schoonheid en het belang van de natuur zien. Muriel brengt vrede, harmonie, zorg en compassie.

 

Kleur: Zwart en zilver

Edelstenen: Opaal

 

Eigenschappen sterrenbeeld Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft is altijd op zoek naar bevestiging en geruststelling, veiligheid is prioriteit voor de Kreeft. Je bent erg gehecht aan je familie en gezin en uiterst loyaal aan degenen die het verdienen. De Kreeft is eerlijk, je hebt een goed hart, maar je ben ook heel gevoelig. Je zorgt graag voor anderen en je bent artistiek aangelegd. Je bent charmant en je kunt gemakkelijk anderen betoveren.

 

De sterke punten van de Kreeft:

  • Familiepersoon
  • Sympathiek en empathisch
  • Zeer loyaal
  • Beschermend en verzorgend

 

De zwakke punten van de Kreeft:

  • Onzeker en gevoelig
  • Over-emotioneel
  • Humeurig
  • Pessimistisch

 

De Kreeft gaat erg ver om anderen te helpen. Je veroordeeld anderen zelden en je accepteert anderen altijd zoals ze zijn. De Kreeft zijn loyaliteit kan soms omslaan naar bezitterigheid. Het ene moment wil je iets weggeven, het andere moment wil je het weer terug. Je zorgt graag voor anderen en je aandacht gaat altijd naar anderen uit.

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter