Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Stier

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Stier. Tual is de beschermengel van het sterrenbeeld Stier. Ontdek hier wat Tual betekent voor de Stier.

 

Engelenkaart van de Stier

Tual

Tual: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Stier. Tual is de engel van geduld, veiligheid en stabiliteit. Hij kan je helpen om stabiliteit en veiligheid op financieel en professioneel gebied te bereiken. Dit zorgt ervoor dat de Stier meer ruimte heeft om zich op spiritueel gebied te ontwikkelen. Tual helpt de Stier om zijn plannen te doen slagen en brengt hem op de juiste weg. Tual is tevens een goede genezer.

 

Kleur: Groen, Oud blauw

Edelstenen: Smaragd

 

Eigenschappen sterrenbeeld Stier

Het sterrenbeeld Stier zal zijn leider door dik en dun steunen en volgen. Hij biedt hem bescherming en hij heeft hem zo dicht mogelijk bij hem. Het doorzettingsvermogen van de Stoer kan soms omslaan in koppigheid. Je houdt ervan om alleen te zijn en je bent zeer onafhankelijk. Je bent een gewoontedier, je houdt van routine je hecht aan familiewaarden. Je hebt de neiging om dingen persoonlijk te nemen en je houdt niet van verandering.

 

De sterke punten van de Stier:

  • Loyaal
  • Sterk
  • Verzorgend
  • Onafhankelijk
  • Genereus

 

De zwakke punten van de Stier:

  • Koppig
  • Lui
  • Bezitterig
  • Materialistisch
  • In zichzelf gekeerd

 

De Stier hecht waarde aan materialistische zaken en aan financiële zekerheid. Je wilt graag een leven waarin je niks tekort komt. Je bent koppig en je kunt nogal bezitterig zijn. Daar staat tegenover dat je erg betrouwbaar, zorgzaam en genereus bent.

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter