Astrocenter Blog by

Ontdek de eigenschappen van jouw Sterrenbeeld

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld wordt gekenmerkt door zijn eigen specifieke karaktertrekken en persoonlijkheid. Deze eigenschappen ontstaan onder invloed van de stand van de sterren en planeten op het moment van de geboorte. We bespreken hier de kenmerken van alle sterrenbeelden: ontdek de eigenschappen van jouw sterrenbeeld!

 

Sterrenbeelden in de Westerse Astrologie

Binnen de Westerse Astrologie kennen we een dierenriem met in totaal 12 sterrenbeelden. Elk sterrenbeeld wordt bepaald door de stand van sterren en planeten. De stand van de sterren op het moment van de geboorte is volgens de Westerse Astrologie van invloed op het karakter van de persoon die geboren wordt. Bovendien wordt elk sterrenbeeld beheerst door een planeet en gekoppeld aan een element. Ook dit is van invloed op de persoonlijkheid van de persoon.

 

We bespreken de specifieke eigenschappen van elk sterrenbeeld in een afzonderlijk artikel. We bespreken de algemene karaktereigenschappen, de heersende planeet en het element. Daarnaast kun je lezen welke eigenschappen jouw sterrenbeeld heeft op het gebied van de liefde, werk en gezondheid.

 

Klik op jouw sterrenbeeld en ontdek wat jouw sterrenbeeld typeert! 

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen

 

 

 


 

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter