Astrocenter Blog by

Beschrijving van Sterrenbeeld Boogschutter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sterrenbeelden hebben elk hun eigen specifieke kenmerken en karaktereigenschappen. Lees hier alles over de persoonlijkheid van het sterrenbeeld Boogschutter. De Boogschutter is geboren tussen 23 november en 21 december.

 

De Westerse dierenriem bestaat in totaal uit 12 sterrenbeelden. De stand van de sterren en planeten op het moment van de geboorte bepalen het sterrenbeeld. Dit sterrenbeeld is van invloed op het karakter en de persoonlijkheid van deze persoon. Binnen de Westerse astrologie kent elk sterrenbeeld een beschrijving van deze eigenschappen. Ieder sterrenbeeld wordt ook in verband gebracht met een planeet en een element.

 

De Boogschutter is het negende sterrenbeeld van de dierenriem. Ontdek hier de specifieke karaktereigenschappen van dit sterrenbeeld.

 

Algemene eigenschappen Boogschutter

 

Boogschutter

Datum: 23 november t/m 21 december

Element: Vuur

Planeet: Jupiter

>> Ontdek wat de invloed is van deze planeet 

Kleur: Blauw, paars

Edelstenen: Turkoois, Topaas, Charioet

>> Bekijk wat deze edelstenen symboliseren

Kenmerken: Slim, artistiek, filosofisch, belangstellend, nieuwsgierig, optimistisch, zorgzaam, spontaan, onverantwoordelijk, onrustig…

 

Algemene karaktereigenschappen

De Boogschutter is het meest positieve en optimistische sterrenbeeld van de dierenriem. Dit sterrenbeeld houdt van verandering, hij is avontuurlijk ingesteld en is gek op reizen! De Boogschutter is altijd op zoek naar grenzen, letterlijk en figuurlijk. Hij vindt het moeilijk om de gevestigde orde te volgen, hij is een vrijgevochten persoon. Hij streeft naar zijn eigen idealen en levensdoelen. Dit sterrenbeeld komt op voor de zwakkeren in de maatschappij. Hij is gemakkelijk in de omgang en maakt dan ook snel nieuwe vrienden, hij is erg sociaal. Hij is altijd op zoek naar vrijheid, hij heeft hier absoluut behoefte aan!

 

De Boogschutter in de liefde

De Boogschutter is vrijgevochten, ook in een liefdesrelatie heeft dit sterrenbeeld behoefte aan vrijheid. Hij is een jager en hij houdt van avontuur op liefdesgebied. Wanneer hij een vaste relatie heeft, verloopt dit meestal soepel. Hij is op zoek naar een eenvoudige relatie waarin eerlijkheid en vertrouwen centraal staan.

 

Het optimisme van de Boogschutter zorgt ervoor dat hij een graag geziene vriend is. Hij is vergevingsgezind en zal zijn vrienden nooit verraden.

 

De Boogschutter en werk

Het sterrenbeeld Boogschutter heeft een avontuurlijk karakter. Hij houdt van reizen en andere culturen ontdekken. Op professioneel gebied speelt dit ook een rol voor hem. Hij is absoluut niet geïnteresseerd in een routinebaan van 9 tot 5. De Boogschutter krijgt niet graag bevelen, maar heeft een diplomatieke instelling en weet zich in verschillende banen goed te redden. De Boogschutter heeft belangstelling voor psychologie en geesteswetenschappen.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Boogschutter en gezondheid

Het sterrenbeeld Boogschutter beschikt over het algemeen over een goede gezondheid. Toch heeft hij net als alle andere sterrenbeelden wel zwakkere plekken. De Boogschutter kan last krijgen van zijn heupen en organen. De Boogschutter moet ook uitkijken voor gewrichtsklachten en reuma.

 

Lees de beschrijving van de andere sterrenbeelden hier:

Ram

Leeuw

Boogschutter

Stier

Maagd

Steenbok

Tweelingen

Weegschaal

Waterman

Kreeft

Schorpioen

Vissen


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter