Astrocenter Blog by

Welk beroep past het beste bij jouw sterrenbeeld?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Een sterrenbeeld zegt veel over de persoonlijkheid van iemand. Aan de hand van jouw sterrenbeeld krijg je meer duidelijkheid over jouw sterke en zwakke punten. Aan de hand hiervan en de karaktereigenschappen kunnen er ook beroepen verbonden worden aan een sterrenbeeld. Ontdek hier welk beroep het beste bij jou past!

 

Je hebt niet alleen vaardigheden nodig voor een baan, de persoonlijkheid speelt ook een grote rol. Ben je verlegen en introvert (eigenschappen van de Maagd) dan zal je waarschijnlijk niet zo’n goede verkoper zijn. Er zijn andere banen die wel goed passen bij deze karaktereigenschappen!

 

Heb je het idee dat sommige van jouw vrienden hun droombaan lijken te hebben gevonden, maar jij niet? Heb je je wel eens afgevraagd op je het juiste beroep gekozen hebt? Lees snel welke type beroepen bij jouw sterrenbeeld passen en laat je inspireren!

 

Beroepen sterrenbeeld Ram

Je hebt behoefte aan spanning en beweging, anders ga je je vervelen. Je bent niet snel bang en hebt een uitdaging nodig op professioneel gebied. Je hebt een hekel aan monotoon werk en te veel veiligheid.

 

Ideale banen voor de Ram: Militair, Sporter, Sportleraar, Brandweer, Politieagent, Bedrijfsleider, Outdoor activiteiten begeleider… Zolang er maar spanning en uitdaging in zit!

 


Beroepen sterrenbeeld Stier

De Stier werkt langzaam maar gestaag. Je bent in staat om obstakels te overwinnen dankzij jouw geduld en doorzettingsvermogen. Je hebt behoefte aan financiële zekerheid en je houdt er dan ook niet van om risico’s te nemen op professioneel gebied.

 

Ideale banen voor de Stier: Alle beroepen die te maken hebben met de natuur: Hovenier, Dierenarts, Dierentrainer. Of anders Makelaar, Kok, Bakker, een functie in het theater of op financieel gebied.

 

>> Meer weten over jouw sterrenbeeld? Bekijk hier welke tarotkaart bij jouw sterrenbeeld past!

 

Beroepen sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen doen waar ze zin in hebben, als je ergens geen zin in hebt, doe je het ook niet. Je hebt vele vrienden en kennissen, die ervoor zorgen dat je vaak veel aanbiedingen en projecten onder je neus krijgt. Let op dat je hierdoor niet in de war raakt. Je hebt behoefte aan beweging en communicatie.

 

Ideale banen voor de Tweelingen: Journalist, Auteur, Verkoper, Advocaat, Komiek, Technicus, IT, Acteur…

 

Beroepen sterrenbeeld Kreeft

De Kreeft is voorzichtig en soms zelf een beetje bangig. Je bent erg gevoelig en je doet dan ook liever geen beroep waarbij veel personen betrokken zijn. Je lijkt misschien gereserveerd, maar je kunt het ver schoppen in de artistieke of literaire wereld.

 

Ideale banen voor de Kreeft: De Kreeft kan zijn geluk vinden in verschillende soorten banen. Ze hebben een band met het verleden. Ze houden ervan om gasten te ontvangen. Hoteleigenaar, Restaurateur, Notaris, Accountant, Acteur, Historicus, Antiekhandelaar…

 

Beroepen sterrenbeeld Leeuw

Je bent op zoek naar sociale herkenning en eer. Je hebt behoefte aan een functie  met verantwoordelijkheden en leiderschap. Je bereikt dit vaak door je natuurlijke autoriteit en betrouwbaarheid. Je wilt graag op de voorgrond staan.

 

Ideale banen oor de Leeuw: Bedrijfsleider, Directeur, Artiest, Ambassadeur, Baan in luxeartikelen. Als je geen leidinggevende functie kunt bekleden is creativiteit onmisbaar voor je, anders ga je je vervelen!

 

>> Wat staat jou te wachten dit voorjaar? Lees de voorjaarshoroscoop!

 

Beroepen sterrenbeeld Maagd

De Maagd is het sterrenbeeld van de organisatie en methodiek werken. Je bent serieus en toegewijd en neemt niet graag risico’s op professioneel gebied. Je bent vaak bang dat je niet genoeg bent in een baan en je hebt hebt niet veel zelfvertrouwen. Je bent een perfectionist!

 

Ideale banen voor de Maagd: Je wilt je nuttig voelen in een baan. Wetenschapper, Accoutant, Assistent, Architect. Of een baan in de zorg of het onderwijs…

 

Beroepen sterrenbeeld Weegschaal

De Weegschaal is op zoek naar een baan waarin hij gebruik kan maken van zijn charme en diplomatieke houding. Je houdt er van om gasten te ontvangen. Geld interesseert je niet echt, je wilt je vooral goed voelen op het werk. Je strijdt voor gerechtigheid, ook op professioneel gebied is dit belangrijk voor je.

 

Ideale banen voor de Weegschaal: Kapper, Schoonheidsspecialiste, Stewardess/ Steward, Journalist, Bemiddelaar, Stylist, Presentator, Rechter…

 

Beroepen sterrenbeeld Schorpioen

De Schorpioen heeft behoefte aan macht. Je kunt crisissituaties goed aan en tot een goed einde brengen. Je hebt moeite met het krijgen van orders, maar je hebt een politieke instelling. Je hebt interesse voor psychologie en geneeswetenschappen.

 

Ideale banen voor de Schorpioen: Politicus, Politie, militair, Chirurg, Gynaecoloog, Psychiater, Psycholoog, Bankier, Wetenschapper…

 

>> Welke planeet beheerst jouw sterrenbeeld?

 

Beroepen sterrenbeeld Boogschutter

De Boogschutter is zelfverzekerd en optimistisch en hij heet vaak hoge ambities op professioneel gebied. Je hebt een speciale band met het buitenland en reizen. Je houdt ervan om kennis over te dragen.

 

Ideale banen voor de Boogschutter: Toerisme, Leraar (Talen), Vertaler, Tolk, Gids, Ambassadeur, Reisleider, Baan in import/export, Socioloog, Filosoof…

 


Beroepen sterrenbeeld Steenbok

De Steenbok is ambitieus en kan ongeduldig zijn en het kan soms lange tijd duren voordat je je doelen hebt bereikt. Je winst duurt soms lang, maar je geniet er dan wel extra van. Je bent een harde werker en gaat vaak voor traditionele beroepen.

 

Ideale banen voor de Steenbok: Wetenschapper, Archeoloog, Politicus, Bankier, Landbouwer, Veehouder, Rechter, Minister…

 

>> Welke edelsteen hoort bij jouw sterrenbeeld? 


Beroepen sterrenbeeld Waterman

De Waterman heeft behoefte aan vrijheid, autonomie en avonturen. Je kan snel en onverwacht van ideeën veranderen. Je houdt van projecten, vernieuwing en uitdagingen. Je bent een idealist, creatief en je houdt er absoluut niet van als je wordt beperkt in je bewegingsruimte.

 

Ideale banen voor de Waterman: Ingenieur, It, Wetenschapper, Piloot, Fotograaf, Filosoof, Stylist, regisseur…

 

Beroepen sterrenbeeld Vissen

Je bent een gemakkelijk persoon en je bent niet gericht op winst of materialistisch ingesteld. Je bent een dromer en je bent eerder passief dan actief. Je bent op je gemak wanneer je werkt met je creatieve en artistieke kant.

 

Ideale banen voor de Vissen: Marinier, Schrijver, Musicus, Danser, Komiek, Zanger, Verpleger(ster), Dierenarts, Arts…


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter