Klantenservice :

  020 808 5300


Volg de onderstaande stappen om in contact te komen met een beschikbare consulent die het beste bij uw behoeften past!

  • Al onze consulenten zijn oprecht, hebben ervaring en hebben een testfase doorlopen.
  • Betalingen verlopen beveiligd via PayPal of Creditcard.

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET EEN CONSULENT?

Kies de consulent die u wenst te contacteren

Door te klikken op "Meer informatie" krijgt u toegang tot het profiel van de consulent. Hier leest u meer over de specialiteiten van de consulent en u kunt de beoordelingen van vorige klanten bekijken.


Maak uw account aan

Kies hier uw gebruikersnaam, vul uw e-mailadres in en kies een wachtwoord. Het aanmaken van een account is geheel vrijblijvend.


Voer uw telefoonnummer in

Het consult verloopt via dit telefoonnummer. Uw telefoonnummer wordt nooit aan derden gegeven. Ook de consulent ziet uw telefoonnummer niet, u wordt via ons automatische systeem in contact gebracht met de consulent.


Kies uw betaalmethode

U kunt betalen met uw creditcard of via PayPal. Uw betalingsgegevens worden nooit verstrekt aan derden. De betaling verloopt via een beveiligde pagina.

Wanneer u met PayPal betaalt kiest u een bedrag om toe te voegen aan uw Astrocenter Wallet. Met dit tegoed kunt u onze consulenten contacteren. Het bedrag dat u heeft uitgegeven tijdens een consult, wordt na het consult van uw tegoed afgeschreven. Met het resterende bedrag kunt u een volgend consult betalen. Wanneer uw tegoed op is tijdens het consult, wordt de verbinding verbroken.

U kunt uw PayPal account gemakkelijk opwaarderen via iDeal. U vindt in de rubriek "Meest gestelde vragen" een uitleg.
2019 - MyBestPro - 12 rue de Penthièvre 75008 Parijs, Frankrijk