Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 12

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De boodschap van een engelenkaart is altijd positief. Een engelenkaart kan getrokken worden voor het verkrijgen van een positieve begeleiding. Engelenkaarten kunnen helpen bij het bereiken van en evolueren in jouw levensdoel.

 

De boodschap van een Engelenkaart kan troost bieden, warmte en begeleiding geven. Je zult je gesterkt voelen na een reading met Engelenkaarten. Engelen zijn er immers om ons te begeleiden in onze levens en onze levensdoelen. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Raphael, Metatronen, Uriel en Cassiel.

 

Raphael

Aartsengel Raphael

Engel van de Genezing

Heerst over : Waterman, TweelingenWeegschaal

Kernwoorden: Genezing, Communicatie, Reizen

Raphael betekent ‘God geneest’ in het Hebreeuws en dit geeft ook meteen aan wat deze aartsengel doet. Deze engel wordt vaak opgeroepen wanneer iemand behoefte heeft aan heling. Daarnaast is Rapahel een beschermengel voor reizigers. Aartsengel Raphael is gericht op spirituele ontwikkeling en maakt ons zodoede ook bewust van het leerproces die een ziekte met zich mee kan brengen.

 

Aartsengel Metatron

MetatronEngel van de Meditatie

Heerst over: de vereniging van het menselijke en het goddelijke

Kernwoorden: Goddelijke Connectie, Universele Harmonie

 

Metatron is de enige engel die ooit menselijk was. Tch staat hij bekend als de engelachtige leider. Hij verbind het menselijke met het goddelijke. Hij is de engel van de universele harmonie. Hij is een goede genezer en hij kan je helpen bij het elimineren van negatieve energieën en om de balans in je chakra’s te vinden. Metatron kan je bovendien helpen om jouw spirituele connectie terug te vinden.

 

Aartsengel Uriel

UrielEngel van het Vuur

Heerst over: Vuur, Alchemie, Uranus

Kernwoorden: Transformatie, Vrijheid, Creativiteit

 

Uriel betekent: “God is licht” of “licht van God”. Hij helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Uriel wordt beschouwd als de meest wijze engel. Hij kan je helpen te transformeren, hij werpt licht op bepaalde situaties en geeft je waarschuwingen en extra informatie. Deze engel kan je helpen wanneer je nieuwe inzichten, creativiteit of nieuwe ideeën nodig hebt.

 

Aartsengel Cassiel

Engel van Harmonie

Cassiel

Heerst over: Zaterdag, Saturnus en het Bronzen Licht

Kernwoorden: Harmonie, Balans, Kalmte

Cassiel biedt troost in moeilijkere tijden. Hij herinnert ons eraan dat de schaduwzijde en de lichtzijde van het leven altijd samen gaan. Geluk en verdriet staan dicht bij elkaar, de een kan niet zonder de ander bestaan. Cassiel geeft doorzettingsvermogen om donkere perioden te overkomen en het licht weer te vinden. Cassiel herinnert ons er ook aan dat alles in verbinding staat. Wanneer we zelf liefde en mededogen bieden, komt dit in meervoud naar ons terug. Cassiel helpt je hierbij!

 

 

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter