Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 11

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Engelenkaarten hebben altijd een positieve boodschap. Ze zijn er om een positieve begeleiding te geven in het leven. De kaarten kunnen je duidelijkheid geven hoe je in jouw levensdoel kunt evolueren.

 

Engelenkaarten kunnen troost bieden en warmte en begeleiding geven. Wanneer je een reading met engelenkaarten aanvraagt met een kaartlezer zal je je gesterkt voelen.  De engelen zijn er immers voor ons om ons op een positieve manier begeleiding te geven. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Phuel, Raziel en Hermes.

 

Phuel

Aartsengel Phuel 

Engel van het Water

Heerst over : Wateren, de krachten van de Maan, Neptunus, Zeegroe Licht

Kernwoorden: Emotionele rust, Stabiliteit, Evenwicht

Phuel is de engel van de wateren en de getijden, onder invloed van de Maan. Phuel herinnert ons eraan dat onze emoties zijn zoals de wateren. Soms kalm en in balans, soms turbulent en ontembaar. Phuel leert je om de koele, helende energie van het water te gebruiken om nagativiteit van het lichaam te spoelen. Hij helpt je ook om met behulp van de kracht van het water, jouw eigen emoties en die van anderen in evenwicht te brengen.

 

Raziel

Engel Raziel

Engel van de Kennis

Heerst over: de ultieme geheimen van het boek van Raziel

Kernwoorden: kennis, nieuw begin

Het boek van Raziel bevat alle hemlse en aardse kennis. Raziel heet dit boek na de zondevloed doorgegeven aan Noach, zodat de aarde opnieuw opgebouwd kon worden. Wanneer je deze kaart hebt gekozen kan dit een teken zijn dat je in een sleur zit en behoefte hebt aan nieuwe uitdagingen. Je huidige leven vindt je saai en je wilt hier wat aan doen. Raziel laat je weten dat spirituele zelfontwikkeling kan je hierbij helpen. Je weet al langere tijd dat je een nieuw begin zoekt, maar hebt hier wegens omstandigheden nog geen gehoor aan gegeven. Raziel bevestigd jouw vermoedens en helpt je om nieuwe interesses en kennis in het leven te brengen.

 

Aartsengel Hermes Trismegitus

Hermes Trismegitus

Engel van Wijsheid

Heerst over: Spirituele Alchemie, Innerlijke Vrede

Kernwoorden: Geheimen, Wijsheid, Kracht

Hermes Trismegitus is de engel van de spirituele alchemie en wijsheid. De naam van deze engel betekent “drie maal groot”, omdat hij de drie elementen van wijsheid bevat. Hij staat voor de wijsheid van de geest, het lichaam en de ziel. Hij helpt je om de kennis die je in vorige levens hebt opgedaan op te roepen en goed te gebruiken. Hermes Trismegitus herinnert je eraan dat je enkel dient te handelen naar het hoogste goed en anderen geen schade mag toebrengen. Al je handelingen dienen gedaan te worden met eerlijke bedoelingen. Hij helpt je om je eigen wijsheid te vinden die leidt tot innerlijke vrede.

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter