Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 6

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Engelenkaarten hebben altijd een positieve boodschap. Ze zijn er om een positieve begeleiding te geven in het leven. De kaarten kunnen je duidelijkheid geven hoe je in jouw levensdoel kunt evolueren.

 

Engelenkaarten kunnen troost bieden en warmte en begeleiding geven. Wanneer je een reading met engelenkaarten aanvraagt met een kaartlezer zal je je gesterkt voelen.  De engelen zijn er immers voor ons om ons op een positieve manier begeleiding te geven. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Raphael, Phuel en Aichaia.

 

 

Raziel

Engel Raziel

Engel van de Kennis

Heerst over: de ultieme geheimen van het boek van Raziel

Kernwoorden: kennis, nieuw begin

Het boek van Raziel bevat alle hemlse en aardse kennis. Raziel heet dit boek na de zondevloed doorgegeven aan Noach, zodat de aarde opnieuw opgebouwd kon worden. Wanneer je deze kaart hebt gekozen kan dit een teken zijn dat je in een sleur zit en behoefte hebt aan nieuwe uitdagingen. Je huidige leven vindt je saai en je wilt hier wat aan doen. Raziel laat je weten dat spirituele zelfontwikkeling kan je hierbij helpen. Je weet al langere tijd dat je een nieuw begin zoekt, maar hebt hier wegens omstandigheden nog geen gehoor aan gegeven. Raziel bevestigd jouw vermoedens en helpt je om nieuwe interesses en kennis in het leven te brengen.

 

Radueriel

Engel Radueriel 

Engel van Creativiteit

Heerst over: kunst, poëzie, muziek

Kernwoorden: creativiteit, atristieke inspiratie

Radueriel is de engel van de kunstenaars. Wanneer je deze kaart hebt gekozen zal Radueriel je helpen om de kunst vanuit je ziel te doen laten ontstaan. Kunst raakt ons doordat het de liefde van onze ziel verbeeld. Radueriel laat je weten dat je jouw creativiteit kunt gaan uiten. Hij zal je helpen bij het vinden van inspiratie op alle vlakken van de kunst. Of je nou een professionele kunstenaar bent of een beginneling. Radueriel helpt je om via de kunst nieuwe inzichten te krijgen.

 

Rahab

Engel Rahab en Manakel

Engelen van de Zee

Heerst over: zeeën, oceanen en zeewezens

Kernwoorden: Heling en wedergeboorte

Rahab is de engel van de zee en zorgt ervoor dat het water in toom wordt gehouden. De zee staat aan het begin van al het leven op aarde, ook jouw leven. Wanneer je deze kaart hebt gekozen kan dit betekenen dat de energie van de zee nodig hebt. De helende kracht van het water zal alle negativiteit en alle oude zorgen wegspoelen. Er kan gedacht worden aan een strandwandeling, een boottocht of zwemmen in de zee. Als je bang bent van het water, is dit het juiste moment om deze angst weg te nemen. Deze angst vormt een blokkade in je energiestelsel. Manakel, de engel van de zeewezens kan je hierbij helpen.

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter