Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 7

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Engelenkaarten hebben altijd een positieve boodschap. Ze zijn er om een positieve begeleiding te geven in het leven. De kaarten kunnen je duidelijkheid geven hoe je in jouw levensdoel kunt evolueren.

 

Engelenkaarten kunnen troost bieden en warmte en begeleiding geven. Wanneer je een reading met engelenkaarten aanvraagt met een kaartlezer zal je je gesterkt voelen.  De engelen zijn er immers voor ons om ons op een positieve manier begeleiding te geven. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Raphael, Phuel en Aichaia.

 

RaphaelAartsengel Raphael

Engel van de Genezing

Heerst over : Waterman, TweelingenWeegschaal

Kernwoorden: Genezing, Communicatie, Reizen

Raphael betekent ‘God geneest’ in het Hebreeuws en dit geeft ook meteen aan wat deze aartsengel doet. Deze engel wordt vaak opgeroepen wanneer iemand behoefte heeft aan heling. Daarnaast is Rapahel een beschermengel voor reizigers. Aartsengel Raphael is gericht op spirituele ontwikkeling en maakt ons zodoede ook bewust van het leerproces die een ziekte met zich mee kan brengen.

 

Phuel

Aartsengel Phuel 

Engel van het Water

Heerst over : Wateren, de krachten van de Maan, Neptunus, Zeegroe Licht

Kernwoorden: Emotionele rust, Stabiliteit, Evenwicht

Phuel is de engel van de wateren en de getijden, onder invloed van de Maan. Phuel herinnert ons eraan dat onze emoties zijn zoals de wateren. Soms kalm en in balans, soms turbulent en ontembaar. Phuel leert je om de koele, helende energie van het water te gebruiken om nagativiteit van het lichaam te spoelen. Hij helpt je ook om met behulp van de kracht van het water, jouw eigen emoties en die van anderen in evenwicht te brengen.

 

Aartsengel Achaiah

Achaiah

Engel van het Geduld

Heerst over: Intilligentie, Begrip en Mercurius

Kernwoorden: Kalmte, Kosmiche Eenheid en Inzicht

Achaiah is de engel van het geduld en de geheimen van de natuur. Hij leert ons om te genieten van de kleine dingen en hier wijsheid en energie uit te halen. Hij helpt je om niet te verdwalen in materialistische zaken. Achaiah nodigt je uit om naar een plek in de natuur te gaan en hier opnieuw één te worden met de aarde, de hemel en jezelf. Hij leert je om te genieten van de schoonheid en de rust van de natuur. Achaiah leert je om geduldig te zijn en helpt je om de betekenis van jouw leven te vinden.

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter