Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 4

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De boodschap van een engelenkaart is altijd positief. Een engelenkaart kan getrokken worden voor het verkrijgen van een positieve begeleiding. Lees hier hoe Sachluph, Achaiah en Hermes jou kunnen helpen!

 

De boodschap van een engelenkaart kan troost bieden, warmte en begeleiding geven. Je zult je gesterkt voelen na een reading met Engelenkaarten. Engelen zijn er immers om ons te begeleiden in onze levens en onze levensdoelen. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Sachluph, Achaiah en Hermes.

 

Aartsengel Sachluph

Sachluph

Engel van de Natuur

Heerst over: Maandag, Natuur en Bloemen

Kernwoorden: Helende natuur, Cultiveren en Bouwen

Sachluph is de beschermengel van de natuur, planten en bloemen. Zijn vleugels zijn gemaakt van duizenden witte bloemblaadjes. Hij leert je om een te zijn met de natuur en de elementen. Sachluph herrinert ons eraan dat de natuur opzich al een helende en spirituele bron is. Hij vraagt je om eerbied te tonen voor hetgeen de aarde ons biedt. In ruil hiervoor kun je profiteren van de energie die de aarde ons biedt in de vorm van de aarde, de lucht, het water en het sterrenvuur van de zon. Deze engel helpt je bij ademhalingsproblemen, hooikoorts en pollen-allergiën.

 

Aartsengel Achaiah

Achaiah

Engel van het Geduld

Heerst over: Intilligentie, Begrip en Mercurius

Kernwoorden: Kalmte, Kosmiche Eenheid en Inzicht

Achaiah is de engel van het geduld en de geheimen van de natuur. Hij leert ons om te genieten van de kleine dingen en hier wijsheid en energie uit te halen. Hij helpt je om niet te verdwalen in materialistische zaken. Achaiah nodigt je uit om naar een plek in de natuur te gaan en hier opnieuw één te worden met de aarde, de hemel en jezelf. Hij leert je om te genieten van de schoonheid en de rust van de natuur. Achaiah leert je om geduldig te zijn en helpt je om de betekenis van jouw leven te vinden.

 

Aartsengel Hermes Trismegitus

Hermes Trismegitus

Engel van Wijsheid

Heerst over: Spirituele Alchemie, Innerlijke Vrede

Kernwoorden: Geheimen, Wijsheid, Kracht

Hermes Trismegitus is de engel van de spirituele alchemie en wijsheid. De naam van deze engel betekent “drie maal groot”, omdat hij de drie elementen van wijsheid bevat. Hij staat voor de wijsheid van de geest, het lichaam en de ziel. Hij helpt je om de kennis die je in vorige levens hebt opgedaan op te roepen en goed te gebruiken. Hermes Trismegitus herinnert je eraan dat je enkel dient te handelen naar het hoogste goed en anderen geen schade mag toebrengen. Al je handelingen dienen gedaan te worden met eerlijke bedoelingen. Hij helpt je om je eigen wijsheid te vinden die leidt tot innerlijke vrede.

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter