Astrocenter Blog by

Engelenkaart van sterrenbeeld Ram

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen engelenkaart, zo ook de Ram. Machidiel is de engelenkaart van het sterrenbeeld Ram. Lees hier wat voor positieve boodschap voor de Ram heeft.

 

Engelenkaart van de RamMachidiel

Machidiel: deze beschermengel waakt over het sterrenbeeld Ram. Zijn naam betekent “heerlijkheid van God”. Machidiel is de engel van de moed, hij geeft je zijn bescherming en zegen. Hij brengt enthousiasme, avontuur en moed. Michadiel helpt de Ram te groeien en geeft hem vertrouwen. Machidiel geeft je de energie van de zon.

 

Kleur: Rood

Edelstenen: robijn en bloedsteen

 

Sterrenbeeld Ram

Het sterrenbeeld Ram is bij uitstek een vuurteken. Hij is spontaan, avontuurlijk en energiek. Het vurige van de Ram vertaalt zich soms ook in een vurig temperament. Gelukkig vergeet de Ram zijn woede snel en kan hij makkelijk vergeven. De Ram is een geboren leider, maar let op je hebt de neiging te impulsief te zijn. Je hebt een krachtige geest, je bent intelligent en je bent creatief, maar je vindt het soms moeilijk om dingen af te maken.

 

De sterke punten van de Ram:

  • Spontaan, onafhankelijk, een goede leider
  • Onbevreesd
  • Genereus, loyaal
  • Optimistisch
  • Enthousiast en bemoedigend

 

De zwakke punten van de Ram:

  • Wordt snel boos
  • Impulsief
  • Ongeduldig
  • Naïef
  • Ion zichzelf gekeerd

 

Ondanks dat de Ram een zelfstandig karakter heeft en intelligent is, kan de Ram ook naïef zijn. Omdat je optimistisch en vrijgevig bent en omdat je in de wereld en mensen geloof tot het tegendeel bewezen is, kan men makkelijk misbruik van te maken. Dat de je zo goedgelovig bent kan er voor zorgen dat je impulsieve beslissingen neemt. De Ram springt en bekijkt de consequenties pas achteraf.

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter