Astrocenter Blog by

Betekenis Engelenkaarten 3

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De boodschap van een engelenkaart is altijd positief. Een engelenkaart kan getrokken worden voor het verkrijgen van een positieve begeleiding. Lees hier hoe Camael, Zadkiel en Cassiel jou kunnen helpen!

 

De boodschap van een Engelenkaart kan troost bieden, warmte en begeleiding geven. Je zult je gesterkt voelen na een reading met Engelenkaarten. Engelen zijn er immers om ons te begeleiden in onze levens en onze levensdoelen. We bespreken hier de betekenis van 3 Engelenkaarten: Camael, Zadkiel en Cassiel.

 

Aartsengel Camael

Engel van MoedCamael

Heerst over : Dinsdag, Mars en het Rode Licht

Kernwoorden: Moed, Gerechtigheid en Kracht

Camael is de engel van de moed, kracht en gerehtigheid. Hij helpt degenen die geestelijk of lichamelijk zijn gekwetst in hun leven. Bij onrecht treedt Camael op en geeft nieuwe moed om door te gaan en het leven, als u dat wilt, ten goede te veranderen. Aartsengel Camael helpt om je om de angst lost te laten. Angst kan uw leven op de kop zetten en bezit van je nemen.  Alleen als je de angst kunt loslaten,  kun je je spiritueel verder ontwikkelen.  Probeer je hart open te stellen en vraag Camael om hulp.

 

Aartsengel Zadkiel

Zadkiel

Engel van Rechtvaardigheid

Heerst over: Donderdag, Jupiter en het Blauwe Licht

Kernwoorden: Rijkdom, Wijsheid en Vriendelijkheid

Zadkiel brengt weelde en vermogen, maar helpt tegelijkertijd ook om wijsheid en vriendelijkheid te bewaren. Op deze manier kun je de rijkdom op de juiste manier gebruiken. De weelde die Zadkiel brengt kan vele vormen aannemen, jij beslist waarnaar je op zoek bent! Zolang je verzoek redelijk is en je de gegeven weelde wilt delen zal Zadkiel u helpen. Hij helpt ook bij het ondersteunen van het geheugen en Zadkiel leert u dat wijsdom wordt verworven door levenservaring.

 

Aartsengel Cassiel

Engel van Harmonie

Cassiel

Heerst over: Zaterdag, Saturnus en het Bronzen Licht

Kernwoorden: Harmonie, Balans, Kalmte

Cassiel biedt troost in moeilijkere tijden. Hij herinnert ons eraan dat de schaduwzijde en de lichtzijde van het leven altijd samen gaan. Geluk en verdriet staan dicht bij elkaar, de een kan niet zonder de ander bestaan. Cassiel geeft doorzettingsvermogen om donkere perioden te overkomen en het licht weer te vinden. Cassiel herinnert ons er ook aan dat alles in verbinding staat. Wanneer we zelf liefde en mededogen bieden, komt dit in meervoud naar ons terug. Cassiel helpt je hierbij!

 

 

 

Wil je meer weten over de Engelenkaarten of een reading? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter