Astrocenter Blog by

Wat zeggen de Engelenkaarten over u?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Positiviteit van Engelenkaarten

Engelenkaarten zijn altijd positief van aard. Tijdens een reading met engelenkaarten zullen er nooit negatieve uitingen worden gedaan. De kaarten zijn bedoeld om positiviteit te brengen. De kaarten kunnen u helpen om een duidelijk beeld te krijgen van uw huidige situatie en wat u nodig heeft om te evolueren in uw levensdoel. Zowel op geestelijk gebied als op professioneel gebied, op liefdes gebied, of gezondheid.

Engelenkaarten bieden troost, warmte en begeleiding. Tijdens een reading zal men zich dan ook gesterkt voelen. Engelen zijn er om ons op een positieve manier te begeleiden.

 

Betekenis van Engelenkaarten

Het aantal kaarten in een kaartspel van Engelenkaarten is afhankelijk van de ontwerper. Vaak zijn de kaarten gedrukt in zachte, rustgevende kleuren. Er staat doorgaans een positieve boodschap of zin op. Elke kaart bevat logischerwijs een andere boodschap en afbeelding.

De betekenis van de engelenkaarten zijn niet eenduidig. De interpretatie van de kaarten ligt bij de lezer van de kaarten. Voor ieder is de betekenis dus anders. Om de engelenkaarten correct te kunnen lezen is oefening nodig, net als bij tarot. Een goede reader kan helpen om nieuwe, waardevolle inzichten te geven.

In principe worden engelenkaarten per kaart getrokken, bijvoorbeeld als dagkaart. Maar er zijn ook readers die de engelenkaarten in combinaties leggen, zoals bij tarot het geval is. Zo kunnen er bijvoorbeeld combinaties gemaakt worden van 3, 6 of meer kaarten. De kaarten kunnen dan in een legpatroon gelegd worden.

De interpretatie en de betekenis van Engelenkaarten is dus voor iedereen anders.

 

Consult met Engelenkaarten

Bent u nieuwsgierig wat de Engelen voor boodschap voor u hebben? Onze ervaren en betrouwbare consulenten kunnen een reading met u doen aan de hand van Engelenkaarten. U kunt ze raadplegen via telefoon, chat en e-mail!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter