Astrocenter Blog by

Geboortegetal 9 - Relatie Numerologie

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Geboortegetal 1, 3, 6 en 7 zijn een goede match voor geboortegetal 9! Met nummer 2, 8 en 9 heb je een minder goede klik… Waarom? Je leest het hier!

 

Relatie numerologie, geboortegetal 9

Met numerologie kan berekend worden hoe goed bepaalde geboortegetallen bij elkaar passen op het gebied van liefde. Bepaalde getallen passen beter bij elkaar dan anderen, hieronder legt onze numeroloog uit waarom dit zo is.

Ben je niet bekend met jouw geboortegetal? We leggen hier uit hoe je het kunt berekenen.

 Uitleg numerologie match

9 en 1: *** Dit is geen liefde op het eerste gezicht, maar opposites attract! Nummer 1 ziet zich als het middelpunt, maar krijgt een bredere blik met behulp van nummer 9. Nummer 9 is gul en humaan.

 

9 en 2: * Jullie hebben dezelfde angsten… Je kunt je afvragen via van de twee het meest gespannen. Nummer 9 is erg idealistisch ingesteld, het neigt bijna naar illusionistisch. Dit is geen goede match met nummer 2 die vooral realistisch is.

 

9 en 3: ***Jullie lijken erg op elkaar en jullie kunnen op alle niveaus een ideale balans bereiken. Jullie bevinden jullie in het koninkrijk van de liefde en creativiteit!

 

9 en 4: *Dit is geen match… Jullie verschillen simpelweg te veel van elkaar om een langdurige relatie vol te houden. Nummer 4 heeft een te persoonlijke instelling, dat botst met het idealisme van nummer 9.

 

9 en 5: ** Jullie zijn veelzijdig en lijken op professioneel gebied een goede klik te hebben. Op liefdesgebied lijken jullie wel dronken… het is niet makkelijk om het evenwicht te bewaren!

 

9 en 6: *** Jullie zijn beide erg gevoelig en hierdoor kunnen jullie zo goed met elkaar samen zijn. Samen kunnen jullie alle twijfels aan en jullie kunnen jullie gezamenlijke dromen verwezenlijken.

 

9 en 7: *** Dit is een onverwachte match! Jullie relatie is gebaseerd op gedeelde idealen en grote sociale plannen. De liefde staat centraal en jullie lijken te leven in een droom!

 

9 en 8: * Dit is een stel met veel tegenstellingen. Nummer 8 is nuchter en nummer 9 is een dromer… Een relatie is mogelijk, maar za niet gemakkelijk zijn.

 

9 en 9: * Deze relatie is lastig… Jullie lijken te verdwalen in de mist van jullie emoties en jullie moeten veel opofferen voor elkaar. Van dit laatste worden jullie beiden de dupe.

 

Met wie heeft jouw geboortegetal de beste klik?

Klik op je geboortegetal en ontdek bij welke geboortegetallen jij goed past!

Geboortegetal 1

Geboortegetal 2

Geboortegetal 3

Geboortegetal 4

Geboortegetal 5

Geboortegetal 6

Geboortegetal 7

Geboortegetal 8

Geboortegetal 9

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter