Astrocenter Blog by

Geboortegetal 7 - Relatie Numerologie

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Is jouw geboortegetal, nummer 7? Dan zal je merken dat je een goede klik hebt met de getallen 4 en 9. Ook personen met geboortegetal nummer 1, 7 en 8 kunnen goede kandidaten zijn voor een relatie. Bekijk wat jullie matchpunten zijn en bij wie je minder goed past.

Relatie numerologie, geboortegetal 7

Relatie numerologie kan inzicht geven in de mogelijkheden van een relatie. Zijn jullie geboortegetallen een goede match? Bekijk hier wat onze numeroloog er over zegt:

Ben je jouw geboortegetal vergeten? Bekijk hier hoe je hem kunt berekenen.

 Uitleg numerologie match

7 en 1: ** Dit kan een goede relatie vormen, maar meer gebaseerd op verstand dan gevoel. Vooral als de energie van nummer 1 samen gaat met de innerlijke kracht van nummer 7 kan er een langdurige klik zijn.

 

7 en 2: * Dit kan een goede vriendschappelijke relatie zijn. Dit komt voornamelijk doordat jullie het zelfde denken en doordat nummer 7 goed kan relativeren, maar verder lijkt dit geen liefdesrelatie te worden.

 

7 en 3: * Op intellectueel niveau hebben jullie een interessante overeenkomst. Hiernaast lijken er weinig opties op liefdesgebied. De afstandelijkheid van nummer 7 helpt hier zeker niet bij.

 

7 en 4: *** Een voorbeeld van wanneer theorie en praktijk samen komen! Jullie hebben een intellectuele en emotionele klik! Jullie zijn beide niet erg aanhankelijk, jullie relatie is solide en loyaal.

 

7 en 5: * De ontmoeting tussen de instinctieve nummer 5 en de denker, nummer 7, kan voor verwarring zorgen. Jullie lijken niet voor elkaar gemaakt te zijn.

 

7 en 6: * Dankzij de methodologische instelling van nummer 7 kan jullie relatie realistisch blijven en jullie krijgen jullie projecten af. Nummer 6 kan echter niet kiezen tussen gevoel en verstand… De klik is er niet.

 

7 en 7: ** Jullie hebben een intellectuele relatie waarin jullie beiden jullie spirituele en psychologische kant kwijt kunnen. Jullie kunnen op elkaar rekenen om verder te komen in het leven.

 

7 en 8: ** Deze relatie laat jullie ontwikkelen op financieel en materieel gebied, jullie zorgen ervoor dat jullie er warmpjes bij zitten. Op emotioneel gebied is deze relatie niet erg warm…

 

7 en 9: *** Dit is een onverwachte match! Jullie relatie is gebaseerd op gedeelde idealen en grote sociale plannen. De liefde staat centraal en jullie lijken te leven in een droom!

 

Relatie numerologie

Klik op je geboortegetal en ontdek bij welke geboortegetallen jij goed past!

Geboortegetal 1

Geboortegetal 2

Geboortegetal 3

Geboortegetal 4

Geboortegetal 5

Geboortegetal 6

Geboortegetal 7

Geboortegetal 8

Geboortegetal 9


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter