Astrocenter Blog by

Geboortegetal 6 - Relatie Numerologie

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Is jouw geboortegetal nummer 6? Dan kun je vonken verwachten bij personen met geboortegetal 2, 3, 4 en 9, keuze genoeg! Het zal wat stroever verlopen met nummer 5, 6 en 7. Lees hier waarom jullie wel of niet bij elkaar passen.

Relatie numerologie, geboortegetal 6

Welk geboortegetal past het beste bij die van jou, geboortegetal nummer 6? Met wie kun je een goede relatie verwachten op basis van relatie numerologie? We zetten het hier voor je op een rij.

Weet je niet wat jouw geboortegetal is? Lees in dit artikel hoe je het kunt berekenen.

 Uitleg numerologie match

6 en 1: ** Jullie vormen een goed koppel wanneer nummer 1 goed luistert naar nummer 6. Nummer 6 is verstandig, trouw en harmonieus en geeft goede adviezen. Dit kan soms een negatieve invloed hebben op romantisch gebied.

 

6 en 2: *** Op emotioneel gebied zijn jullie een ideale match, er hangt een vredige sfeer om jullie heen.  Op professioneel gebied hebben jullie beiden zo jullie ideeën, maar erg effectief zijn ze niet.

 

6 en 3: *** Jullie hebben een perfecte emotionele klik. Hier droomt iedereen van! De creativiteit van nummer 6 bevordert de expressie van jouw artistieke talenten. Jullie hebben op dit niveau dan ook een harmonieuze match.

 

6 en 4: *** Deze match zat er aan te komen! Jullie relatie is gebaseerd op plichtsbesef, de zoektocht naar stabiliteit en veiligheid. Dit is een duurzame en langdurige verbintenis!

 

6 en 5: * Dit lijkt in eerste instantie een mooie liefdesrelatie te worden, maar de verwachtingen van nummer 6 op emotioneel gebied ergeren nummer 5! Nummer 5 is te onstuimig voor deze relatie.

 

6 en 6: * Als magneten zijn jullie tot elkaar aangetrokken! Helaas willen jullie beiden te goed doen en jullie gevoeligheid zorgt ervoor dat jullie relatie dood loopt. Jullie kunnen wel een goede artistieke klik hebben.

 

6 en 7: * Dankzij de methodologische instelling van nummer 7 kan jullie relatie realistisch blijven en jullie krijgen jullie projecten af. Nummer 6 kan echter niet kiezen tussen gevoel en verstand… De klik is er niet.

 

6 en 8: ** Jullie genieten samen van de deugen van het leven, zelfs als het ook wel eens botst. Wanneer jullie elkaars grillen kunnen accepteren, komen jullie wel over jullie ruzietjes heen.

 

6 en 9: *** Jullie zijn beide erg gevoelig en hierdoor kunnen jullie zo goed met elkaar samen zijn. Samen kunnen jullie alle twijfels aan en jullie kunnen jullie gezamenlijke dromen verwezenlijken.

 

Relatie numerologie: bij wie pas jij het best?

Klik op je geboortegetal en ontdek met welke geboortegetallen je een match hebt!

Geboortegetal 1

Geboortegetal 2

Geboortegetal 3

Geboortegetal 4

Geboortegetal 5

Geboortegetal 6

Geboortegetal 7

Geboortegetal 8

Geboortegetal 9


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter