Astrocenter Blog by

Geboortegetal 5 - Relatie Numerologie

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Is jouw geboortegetal nummer 5? Je past logischerwijs niet bij iedereen, maar bij wie dan wel? De perfecte match vindt je bij nummer 1. Met nummer 6 en 7 kun je echter maar beter niet in zee gaan.. Lees hier wat jouw relaties kunnen brengen.

 

Relatie numerologie, geboortegetal 5

Wie past het beste bij jouw geboortegetal, nummer 5? Relatie numerologie kan je meer inzicht geven waarom je wel of niet bij iemand past en waarom dit het geval is. Lees hieronder met welke geboortegetallen jij de beste klik zult hebben.

Nog niet bekent met jouw geboortegetal? Hier leggen we uit hoe je het kunt berekenen.

 Uitleg numerologie match

5 en 1: *** De energie van nummer 5 doet deze relatie goed! Hij is altijd in beweging en soms een beetje een dromer. Jullie hebben de zelfde doelen voor de toekomst.

 

5 en 2: ** Jullie verschillende levensstijlen lijken in het begin niet samen te passen, maar er kan een spannende sensuele relatie ontstaan wanneer je je durf over te geven aan het ondeugende karakter van nummer 5.

 

5 en 3: ** Dit is een spannende match! Jullie concurreren om op professioneel en emotioneel gebied te slagen. Dit kan zowel positief als negatief uitpakken. Laat dit de kracht worden van jullie relatie!

 

5 en 4: ** Jullie zijn een complex stel met veel tegenstellingen. Als nummer 4 zich in twijfel durft te trekken zal nummer 5 zijn legendarische discipline en seksualiteit tonen!

 

5 en 5: ** Hier kunnen wel eens vonken ontstaan! Jullie zijn beide hyperactief op alle niveaus. Jullie waanzinnige tempo kan instabiliteit veroorzaken in de relatie. Een van jullie zal de sfeer moeten kalmeren…

 

5 en 6: * Dit lijkt in eerste instantie een mooie liefdesrelatie te worden, maar de verwachtingen van nummer 6 op emotioneel gebied ergeren nummer 5! Nummer 5 is te onstuimig voor deze relatie.

 

5 en 7: * De ontmoeting tussen de instinctieve nummer 5 en de denker, nummer 7, kan voor verwarring zorgen. Jullie lijken niet voor elkaar gemaakt te zijn.

 

5 en 8: **jullie zijn beide bereid om te vechten voor jullie doelen. Maar deze romantische guerrilla wordt oondermijnd door stormachtige ruzies. Dit is een provocerend, meeslepend en vermoeiend stel.

 

5 en 9: ** Jullie zijn veelzijdig en lijken op professioneel gebied een goede klik te hebben. Op liefdesgebied lijken jullie wel dronken… het is niet makkelijk om het evenwicht te bewaren!

 

Wat is voor jou de beste match?

Klik op je geboortegetal en ontdek bij welke geboortegetallen jij goed past!

Geboortegetal 1

Geboortegetal 2

Geboortegetal 3

Geboortegetal 4

Geboortegetal 5

Geboortegetal 6

Geboortegetal 7

Geboortegetal 8

Geboortegetal 9

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter