Astrocenter Blog by

Geboortegetal 2 - Relatie Numerologie

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Is jouw geboortegetal nummer 2? Weet dan dat je niet bij iedereen past. Met nummer 6 en 8 zullen de vonken er vanaf vliegen, maat met nummer 4, 7 en 9 is er geen klik te ontdekken. Bekijk hieronder wat jullie sterke en zwakkere kanten zijn!

 

Relatie numerologie, geboortegetal 2

Wie past het beste bij jouw geboortegetal, nummer 2? We geven je hier een overzichtje, met de sterke en zwakke punten in combinatie met de andere geboortegetallen.

Lees hier hoe je jouw geboortegetal kunt berekenen.

 Uitleg numerologie match

2 en 1: ** Jullie kunnen goed samen, als jullie allebei jullie rol kunnen accepteren: nummer 1 is dominant en nummer 2 de samenwerker. Jullie moeten er wel opletten om een goede balans te vinden, voor een gezonde relatie.

 

2 en 2: * Twee gevoelige en passieve persoonlijkheden samen, dat gaat niet goed. Jullie versterken elkaars twijfels en gebrek aan initiatief. Jullie kunnen wel een spirituele klik hebben.

 

2 en 3: ** Dit was liefde op het eerste gezicht! Jullie hebben beide veel fantasie en inlevingsvermogen, wat erg goed op elkaar aansluit. De vrolijkheid van nummer 3 zorg voor een fijne sfeer.

 

2 en 4: * Er is geen directe klik tussen jullie zielen. Jullie worden geremd door de terughoudendheid van nummer 2 en de achterdochtigheid van nummer 4. De rationele kant van nummer 4 kan zorgen voor een materiele en professionele band.

 

2 en 5: ** Jullie verschillende levensstijlen lijken in het begin niet samen te passen, maar er kan een spannende sensuele relatie ontstaan wanneer je je durf over te geven aan het ondeugende karakter van nummer 5.

 

2 en 6: *** Op emotioneel gebied zijn jullie een ideale match, er hangt een vredige sfeer om jullie heen.  Op professioneel gebied hebben jullie beiden zo jullie ideeën, maar erg effectief zijn ze niet.

 

2 en 7: * Dit kan een goede vriendschappelijke relatie zijn. Dit komt voornamelijk doordat jullie het zelfde denken en doordat nummer 7 goed kan relativeren, maar verder lijkt dit geen liefdesrelatie te worden.

 

2 en 8: *** Jullie zijn beide energiek en hebben een open instelling, dit zorgt ervoor dat jullie zo verliefd zijn! Nummer 8 is altijd op zoek naar macht en hierdoor kunnen jullie samen op materieel gebied groeien.

 

2 en 9: * Jullie hebben dezelfde angsten… Je kunt je afvragen via van de twee het meest gespannen. Nummer 9 is erg idealistisch ingesteld, het neigt bijna naar illusionistisch. Dit is geen goede match met nummer 2 die vooral realistisch is.

 

Overige geboortegetallen

Klik op je geboortegetal en ontdek bij welke geboortegetallen jij goed past!

Geboortegetal 1

Geboortegetal 2

Geboortegetal 3

Geboortegetal 4

Geboortegetal 5

Geboortegetal 6

Geboortegetal 7

Geboortegetal 8

Geboortegetal 9


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter