Astrocenter Blog by

Geboortegetal 1 – Relatie Numerologie

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Is jouw geboortegetal nummer 1? Weet dan dat je niet bij iedereen past. Je zult een perfecte klik hebben met personen met de geboortegetallen 3, 5 of 9. Bekijk hieronder wat jullie sterke en zwakkere kanten zijn!

 

Relatie numerologie, geboortegetal 1

Wie past het beste bij jouw geboortegetal, nummer 1? We geven je hier een overzichtje, met de sterke en zwakke punten.

Ontdek hier de compatibiliteit van de andere geboortegetallen.

 Uitleg numerologie match

1 en 1: * Dit is een gevecht tussen twee dominante persoonlijkheden. Er zijn veel spanningen en jullie enige overeenkomst is de behoefte om jezelf op nummer één te plaatsen. Wanneer jullie een intellectuele klik hebben kan de relatie stand houden.

 

1 en 2: ** Jullie kunnen goed samen, als jullie allebei jullie rol kunnen accepteren: nummer 1 is dominant en nummer 2 de samenwerker. Jullie moeten er wel opletten om een goede balans te vinden, voor een gezonde relatie.

 

1 en 3: *** Het ideale koppel! Nummer 1 houd van actie ondernemen en nummer 3 is charmant en slim. Dit is een stimulerende relatie!

 

1 en 4: * Dit is geen gemakkelijke combinatie, jullie moeten wederzijds begrip kunnen tonen. Nummer 1 voelt zich geremd door de langzame en strenge 4. Jullie hebben beide een andere kijk op het leven.

 

1 en 5: *** De energie van nummer 5 doet deze relatie goed! Hij is altijd in beweging en soms een beetje een dromer. Jullie hebben de zelfde doelen voor de toekomst.

 

1 en 6: ** Jullie vormen een goed koppel wanneer nummer 1 goed luistert naar nummer 6. Nummer 6 is verstandig, trouw en harmonieus en geeft goede adviezen. Dit kan soms een negatieve invloed hebben op romantisch gebied.

 

1 en 7: ** Dit kan een goede relatie vormen, maar meer gebaseerd op verstand dan gevoel. Vooral als de energie van nummer 1 samen gaat met de innerlijke kracht van nummer 7 kan er een langdurige klik zijn.

 

1 en 8: * Twee ego’s staan hier tegenover elkaar, maar vullen elkaar aan in de behoefte naar materiële zaken. Jullie hebben beide niet veel geduld en zullen tolerant moeten zijn om de relatie te behouden!

 

1 en 9: *** Dit is geen liefde op het eerste gezicht, maar opposites attract! Nummer 1 ziet zich als het middelpunt, maar krijgt een bredere blik met behulp van nummer 9. Nummer 9 is gul en humaan.

 

Wil je meer informatie over numerologie? Lees ook eens dit artikel over de betekenis van getallen!

 

Bij wie past jouw geboortegetal het beste?

Klik op je geboortegetal en ontdek het!

Geboortegetal 1

Geboortegetal 2

Geboortegetal 3

Geboortegetal 4

Geboortegetal 5

Geboortegetal 6

Geboortegetal 7

Geboortegetal 8

Geboortegetal 9


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter