Astrocenter Blog by

Relatie numerologie: Hoe goed passen jullie bij elkaar?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Hoe goed passen jullie bij elkaar? Bereken het met behulp van numerologie! Zijn jullie geboortegetallen gemaakt voorelkaar? Aan de hand van jullie geboortedatum test je jullie kansen in de liefde met numerologie! Een van onze ervaren numerologen zet de comptabiliteit op een rijtje.

 

Er zijn meerdere redenen waarom een realtie stand houdt, of juist niet. Sommige mensen lijken wel voor elkaar gemaakt te zijn en zijn verbonden door een onbeschrijfelijke chemie. Hoe zit dat bij jouw relatie?

Ontdek of jullie voor elkaar gemaakt zijn met behulp van numerologie. Bereken jullie geboortegetallen en bekijk hieronder wat de numerologie zegt over jullie liefde!

Wil je een persoonlijk numerologisch advies? Stel uw vragen aan een ervaren numeroloog.

Geboortegetal berekenen

Het berekenen van een geboortegetal is niet moeilijk. Je telt de dag de maand en het geboortejaar bij elkaar op. Doe dit zolang er een enkel getal overblijft. Een voorbeeld:

 

Samantha is geboren op 17/03/1970 = 1+7+3+1+9+7+0 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1

 

Rick is geboren op 14/08/1965 = 1+4+8+1+9+6+5 = 34 = 3+4 = 7

 

Het geboortegetal van Samantha is 1 en dat van Rick 7.

 

In het onderstaande schema kun je opzoeken hoe goed jullie bij elkaar passen op basis van jullie geboortegetallen. Een sterretje betekent dat jullie wel eens moeite kunnen hebben met het behouden van jullie relatie, maar niets is onmogelijk! Drie sterretjes betekent dat jullie een echte klik hebben en jullie relatie heeft veel kans op slagen! Maar onthoud, aan een relatie moet gewerkt worden...

 

Relatie numerologie

Klik op je geboortegetal en ontdek bij welke geboortegetallen jij goed past!

Geboortegetal 1

Geboortegetal 2

Geboortegetal 3

Geboortegetal 4

Geboortegetal 5

Geboortegetal 6

Geboortegetal 7

Geboortegetal 8

Geboortegetal 9

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter