Astrocenter Blog by

Numerologie 2016: voorspellingen voor uw jaargetal

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Het jaar 2016 is het jaar van de 9 (2+0+1+6=9). Dit betekent dat de mens dit jaar wakker geschud moet worden en serieus moet na gaan denken over het doel van het leven, onze waarden en ambities. Het is tijd om verder te kijken! Het jaar 9 geeft een andere dimensie aan ons dagelijkse leven, een meer authentieke en onbaatzuchtige visie voor een duurzamere wereld. Een onze ervaren astrologen heeft dit numerologische overzicht gemaakt 2016. U leest hieronder welk getal in 2016 voor u centraal staat en wat dit betekent.

Hoe berekent u uw persoonlijke jaargetal?

  • Tel het volgende bij elkaar op: uw geboortedatum + getal van uw geboortemaand + 9
  • Maak van het resultaat een getal van 1 t/m 9.

Bijvoorbeeld:

U bent geboren op 25 januari: 25+1+9 = 35 = 8

Uw persoonlijke jaargetal voor 2016 is 8

Wat betekent uw persoonlijke jaargetal voor u?

Jaargetal 1: Ga ervoor!

Het is tijd om niet langer stil te blijven staan. Uw dromen en ideeën hebben een hoogtepunt bereikt, ga ervoor! U helpt er niemand mee door de behoudende houding van de personen om u heen over te nemen. Maar, let op, overhaast nik, dit kan voor problemen zorgen! Een tip: doseer uw energie, daar komt u verder mee.

Raadpleeg een van onze numerologen via een telefonisch consult, ze kunnen u, geheel in vertrouwen, meer vertellen over uw jaargetal!

 

Jaargetal 2: Denk goed na over uw gevoelens…

Uw lichaam heeft kleine emotionele wondjes. Kleine, terugkomende, pijntjes kunnen soms meer teweeg brengen dan een duidelijke wond. U heeft behoefte aan liefde, u wilt verwend en beschermd worden. Het is aan u om uw emoties te tonen, bijvoorbeeld door middel van het maken van een kunstwerk. U bent creatief en door dit soort activiteiten te doen kunt u beter in contact komen met uw gevoelens.

 

Jaargetal 3: Volg uw ambities!

U bent dit jaar op zoek naar kennis en dit zult u vinden bij invloedrijke personen. Uw ambities verbleken een beetje, maar laat u niet afschrikken door de moeilijkheid ervan. Integendeel, je omgeving zal je initiatieven toejuichen en u loopt enkel de kans op succes! Ga ervoor en alles komt goed!

 

Jaargetal 4: Toon uw emoties

U laat uw emoties niet altijd even gemakkelijk zien. Het zal u goed doen om te leren om uw emoties wat vaker te tonen en uw bewoordingen wat beter te kiezen. U kunt soms nogal bot uit de hoek komen. Houd uw administratie dit jaar goed in de gaten, zodat u uw zaken op orde houdt. Besteed uw zeldzame vrije tijd creatief en vooral, geniet ervan! Kijk halverwege het jaar uit voor stress en neem niet te veel hooi op uw vork.

Wilt u meer weten over wat u in 2016 te wachten staat? Vraag een consult aan met een van onze ervaren numerologen!

 

Jaartal 5: Ga op reis!

Zoek de balans tussen uw inkomsten en uw uitgaven in 2016. Let niet op de meningen van pessimisten om u heen die uw moraal naar beneden halen. Het zal u goed doen om u even terug te trekken in de natuur, u krijgt er nieuwe energie van. Bent u niet tevreden over hoe u in u vel zit? Ga dan op reis! U zult zien dat u fitter terug komt en beter in u vel zal zitten.

 

Jaargetal 6: Zorg goed voor uzelf…

U wordt vaak gevraagd voor uw adviezen, maar kijk uit dat u niet te veel wordt meegesleept in de problemen van anderen, zorg er voor dat ze zelf actie ondernemen. Zo worden lange, nutteloze gesprekken verleden tijd! Profiteer van deze tijdswinst om uw financiën beter in de gaten te houden. Kijk uit dat u geen vergissingen maakt op financieel gebied, spaar de toekomst!

 

Jaargetal 7: Houd vol!

U dommelt een beetje in dit jaar, dit is goed als u wilt mediteren, maar u kunt er ook door gaan piekeren. Ontspan uw brein door een nieuwe verreikende activiteit te starten waarvan u leert. Materiele zaken en financiën staan dit jaar niet op nummer één, dit komt volgend jaar weer meer aan bod.

 

Jaargetal 8: Toon minder interesse…

Het is beter als u wat minder tijd steekt in uw relaties. U loopt anders het risico om te veel tijd te besteden aan anderen en alleen achter te blijven met uw angsten en problemen. Zorg ervoor dat u zich bevindt in een open en gastvrije omgeving. Let er in het tweede kwartaal van het jaar op dat u uw energie op de juiste projecten richt.

Contacteer een numeroloog via chat en bespreek wat uw jaargetal voor u betekent.

 

Jaargetal 9: Er komen veranderingen aan!

Er staan onvermijdelijke veranderingen te wachten in 2016. U gaat hier geduldig en stap voor stap mee om, zoals bij uw karakter past. U zult de resultaten van deze veranderingen later zien. Het verleden was een avontuur, denk hier niet te vaak aan, u kunt nu genieten van elke dag. De wonden op uw ziel zullen genezen en u heeft een ijzeren wil om de volgende fase van uw leven te beginnen!

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter