Astrocenter Blog by

Wat betekent jouw huisnummer ?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Elk cijfer heeft een bepaalde energie e vibratie. Ook huisnummers bevatten deze energie. Ben je benieuwd wat jouw huisnummer betekent en welke energie er in jouw huis bevindt? Lees dan verder!

 

In de numerologie wordt er vanuit gegaan dat elk cijfer een bepaalde vibratie of trilling bevat. De Egyptenaren maakten al gebruik van een getallensysteem waarbij elk getal over bovennatuurlijke krachten zou bezitten. Ook de Maya’s waren al geïnteresseerd in getallen. De numerologie vindt hoogstwaarschijnlijk zijn oorsprong in het Judaïsme, via de kabbala. Hierdoor is de numerologie ook doorgedrongen tot onze cultuur.

 

Binnen de numerologie wordt er gekeken naar getallen rondom de geboortedatum, zoals het geboortegetal, en het persoonlijkheidgetal. Maar ook huisnummers kunnen worden bestudeerd met numerologische kennis. Bekijk hieronder wat jouw huisnummer voor energie bevat!

 

>> Ontdek de 6 berekeningen met uw geboortegetal!

 

Huisnummer numerologie

Binnen de numerologie wordt er gekeken naar de getallen van 1 t/ 9 en nummer 11, 22 en 33. Om jouw huisnummer te reduceren tot één van deze cijfers doe je de volgende berekening:

 

Voorbeeld:

Jouw huisnummer is nummer 125

Dan gaat de berekening als volgt: 1 + 2 + 5 = 8

Jouw numerologische huisnummer is nummer 8

 

Betekenis huisnummers

 

Huisnummer 1

De energie van dit numerologische huisnummer is creatief, maar ook individualistisch. Personen die in dit huis wonen leren door ervaringen en niet van adviezen of lessen. De intuïtie staat centraal in dit huis. In dit huis kunnen sterke emoties bestaan, vooral als de bewoners verschillende persoonlijkheden hebben. De emoties zijn niet per se negatief, ze kunnen helend werken en de creativiteit in dit huis stimuleren. Alles in dit huis staat in het teken van het creatieve proces van de bewoners. Het is er dan ook niet altijd netjes opgeruimd.

 

Huisnummer 2

De energie van het numerologische huisnummer 2 brengt mensen bij elkaar. Dit is een goed huis om in samen te wonen, als huisgenoten of als geliefde. De bewoners van dit huis hebben elk hun eigen energie, maar passen goed bij elkaar en vullen elkaar aan. Het verlangen naar balans, vrede en harmonie is groot in dit huis. Problemen worden hier doorgaans diplomatiek aangepakt. Ook de ontwikkeling van spiritualiteit wordt bevorderd door de energie in dit huis.

 

Huisnummer 3

Dit numerologische huisnummer beschikt over een goede energie voor communicatie. De bewoners hebben een positief beeld van henzelf en het leven. Positief denken staat centraal en stimuleert het positieve handelen van de bewoners. De energie van dit huis creëert enthousiasme en is een goede plek voor feestjes! Bovendien simuleert dit huis de seksuele en spirituele energie. Het sociale leven van de bewoners van dit huis wordt versterkt. In dit huis is ruimte voor ontmoetingen tussen personen met verschillende culturen en achtergronden.

 

Huisnummer 4

Dit huisnummer heeft een stabiele en veilige energie. Dit numerologische huisnummer symboliseert de 4 muren van een huis, die bescherming en een fundering vormen. De energie in dit huis is aards en praktisch. Dit huis brengt je in contact met de aarde en zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan. Zekerheid, balans en kracht is in dit huis te vinden voor de bewoners. De energie van dit huis bevordert het werk van de bewoners en zij zullen hier de vruchten van kunnen plukken.

 

Huisnummer 5

Huizen met het numerologische huisnummer 5 bruisen van de energie. De energie is levendig en verandert constant. De bewoners van dit huis zullen merken dat dit huis zorgt voor activiteit, verandering en beweging. De energie van dit huis zorgt voor avontuur in de levens van zijn bewoners. Communicatie wordt gestimuleerd en het is een levendig huis, waar vaak bezoek over de vloer komt. De energie in dit huis zorgt ervoor dat er romantische tijden beleefd kunnen worden.

 

>> Wilt u advies van een betrouwbare numeroloog? Bel een van onze consulenten!

Huisnummer 6

De energie van het numerologische huisnummer 6 zorgt voor balans, en harmonie. Gezinnen voelen zicht thuis in dit huis. De bewoners van een huis met het numerologische huisnummer 6 voelen zich betrokken bij de samenleving en willen graag degenen helpen die het minder hebben dan zij. Creativiteit wordt ook gestimuleerd in dit huis. Het gezinsgevoel dat dit huis uitstraalt is voelbaar. Liefdevolle relaties staan centraal.

 

Huisnummer 7

Het numerologische huisnummer 7 draagt een energie die spirituele ontwikkeling stimuleert. Dit huis is een plek waar men zijn levensweg in alle rust kan analyseren. Men kan moeite hebben om dit huis te delen met anderen. Dit gaat alleen goed als de andere persoon hetzelfde in het leven staat en de zelfde kijk op gebeurtenissen heeft. De energie van dit huis bevordert de intuïtie van de bewoners, evenals spirituele en filosofische ervaringen.

 

Huisnummer 8

Huisnummer 8 heeft een energie die alles in overvloed brengt! Bewoners van dit huis kunnen veel vrienden en kennissen hebben en ook op materieel gebied missen ze niks. De energie van het huis met het numerologische huisnummer 8 brengt de bewoners vaardigheden op het gebied van organisatie en leidinggeven. Dit huis kan de bewoners macht en financiële zekerheid brengen. Relaties kunnen verder ontwikkelen, zowel op fysiek al spiritueel gebied.

 

Huisnummer 9

De energie van dit numerologische huisnummer zorgt ervoor dat de bewoners successen behalen en hun inspanningen beloond worden. De energie van dit huis zorgt voor mededogen voor de samenleving en aarde. Bewoners van dit huis geven anderen veel, omdat ze zelf kunnen inzien hoeveel het leven hun heeft geboden. Dit huis geeft wijsheid en zorgt ervoor dat de bewoners het grotere geheel kunnen zien. Vriendschappen kunnen weer opbloeien en de bewoners kunnen een voorbeeld vormen voor anderen.

 

>>Ontdek de numerologen van Astrocenter!

Nummer 11

Dit huis bevat de energieën beschreven bij nummer 2, maar heeft een extra toevoeging van nummer 11. De energieën van nummer 11 zorgen voor feeling, instinct en spirituele gaven.

 

Nummer 22

Huisnummer 22 bevat dezelfde eigenschappen als huisnummer 4, maar heeft een extra toevoeging van de energieën van nummer 22. Nummer 22 zorgt voor onbegrensde mogelijkheden op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

 

Nummer 33

Een huis met huisnummer 33 bevat dezelfde energieën als nummer 6 en heeft de extra toevoegingen van nummer 33. Nummer 33 zorgt ervoor dat alles mogelijk is voor de bewoners. The sky is the limit!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter