Astrocenter Blog by

Liefde en Spiritualiteit

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Wist u dat 90% van de consulten op de spirituele lijn over de liefde gaat?

Vragen over onze gevoelens beheersen doorgaans alle domeinen in ons leven. Wanneer we aan de toekomst denken, zetten we dan ook de meeste vraagtekens bij ons liefdesleven.  Hoe komt het toch dat liefde zo centraal staat in ons leven en vragen over de liefde altijd belangrijker lijken dan de rest? Liefde heeft iets magisch en kan ons hele doen en laten beïnvloeden, in positieve, maar ook in negatieve zin.

Onbeheersbare liefde

Het gevoel overheerst soms het verstand

Misschien heb je het zelf wel eens meegemaakt: je wordt verliefd en ineens heb je het gevoel dat alles mogelijk is! Verliefdheid kan er voor zorgen dat je het gevoel hebt dat de wereld van jou is, dat je onsterfelijk bent en niks je meer kan stoppen. Het leven lacht je toe! Toch kan dit gevoel ook omslaan en onbeheersbaar worden…

Liefde maakt blind…

Hoe vaak is deze uitspraak waarheid voor jou geworden? Vaak zijn het vrienden of familie die deze uitspraak doen wanneer ze zien dat iemand zich dreigt te verliezen in een relatie. Soms is de liefde zo sterk dat er niet meer helder nagedacht kan worden, hiervoor zullen personen in de omgeving waarschuwen. Maar ach, de liefde is mooi en waarom zou je je zorgen maken?

Men denkt pas over deze wijze uitspraak na, wanneer een relatie is verbroken of wanneer een relatie moeilijk en pijnlijk wordt. Het is dan ook vaak niet in te beelden wanneer je verliefd bent dat de liefde ook pijn en onzekerheid met zich mee kan brengen.

Liefdesverdriet

Men zegt dat verliefdheid in een langere relatie vaak overgaat in een gevoel van genegenheid en houden van. Maar weten we, zelfs na een aantal jaar, wel wat deze liefde met ons doet? Zelfs na een langdurige relatie kunnen we nog onzekerheden voelen over onze gevoelens.

Wat onze vrienden en familie ook zeggen, vaak luisteren we niet. Het lijkt wel of zij je niet begrijpen… Maar denk eens na, zelf heb je vrienden of familie vast ook wel eens gewaarschuwd voor een onhaalbare liefde? En dan is er wat er overblijft, liefdesverdriet na een verbroken relatie.

 

Waarom hebben we het nodig om hierover vragen te stellen tijden een consult?

Jaloezie, twijfels, een gebroken hart, de liefde is niet altijd gemakkelijk! Het is deze bron van frustraties die ervoor zorgt dat men een behoefte heeft om een medium of paragnost te consulteren. Of het nou gaat om een korte relatie, of een relatie van meerdere jaren, een verbroken relatie heeft altijd psychologische gevolgen. Daarom hebben veel personen dan ook behoefte aan antwoorden en adviezen die het lijden zo veel mogelijk kunnen verzachten.

Sommigen willen of kunnen de innerlijke chaos na een verbroken relatie niet onder ogen zien, maar bijna iedereen blijft wel zitten met de waaromvraag. Nieuwe inzichten kunnen helpen om bepaalde dingen in de toekomst te veranderen en om herhaling te voorkomen. Ook de gedachten dat het nog niet over is en dat er nog van alles kan gebeuren zijn vaak aanwezig. Maar hoe kan men de antwoorden vinden op de vragen die achter blijven na een verbroken relatie?

Waar liefde en spiritualiteit samenkomen

Het consulteren van een medium of paragnost is steeds meer geaccepteerd. Ook bij vragen op het gebied van liefde kan een spirituele blik inzichten doen verbreden en verhelderen. Het contacteren van een medium of paragnost is bovendien steeds gemakkelijker geworden. Er zijn verschillende websites die consulten aanbieden en ook via de telefoon kan men gemakkelijk een consult hebben met een spirituele coach.

Het is voor velen gemakkelijker om adviezen ter harte te nemen van een medium of paragnost, dan van een persoon die te dicht bij staat, zoals een vriend of familielid. Een blik van buitenaf geeft nieuwe inzichten en een andere kijk op de situatie. Goede mediums en paragnosten kunnen bovendien helpen doormiddel van hun specifieke gaven, zoals herldervoelendheid of helderwetendheid. De antwoorden en inzichten van een medium kunnen ervoor zorgen dat je wordt wakker geschud, iets dat je alleen vaak niet lukt.

Het is wel belangrijk dat men niet vergeet dat een medium de toekomst niet kan veranderen. Ook niet op het gebied van de liefde. Een medium kan inzichten krijgen en doorgeven en adviezen delen. Hier kan je zelf mee aan de slag, de toekomst ligt in je eigen handen!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter