Astrocenter Blog by

Mediums online: 5 dingen die je niet moet doen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Het raadplegen van een medium of paragnost is een speciale ervaring. Vele mediums en paragnosten bieden hun diensten aan via de telefoon of via internet. Als je goed voorbereid bent kan een mediumconsult een fijne ervaring zijn. Maar let op, lees hieronder 5 dingen die je niet moet doen bij een mediumconsult.

 

Je kunt met verschillende vragen bij een medium of paragnost terecht. Wanneer je de vragen op de juiste manier stelt kan en consulent nieuwe inzichten geven die je kunnen helpen om verder te gaan of een oplossing te vinden. Heb je nog nooit een mediumconsult gehad? Lees dan hieronder welke fouten je niet moet begaan, dan komt alles goed!

 

1.     Weet welke vraag je gaat stellen

Voordat je een medium of paragnost gaat consulteren is het belangrijk dat je de vragen die je hebt even op een rijtje zet. Zo raak je niet in de war tijdens het consult en kun je je concentreren op de antwoorden van het medium. Stel uw vraag duidelijk, zonder jezelf te verliezen in kleine details.

 

Elke medium of paragnost werkt anders, vraag dan ook altijd even voor het consult begint hoe jouw medium wil dat je de vragen stelt. Zo heb je gegarandeerd het beste resultaat.

 

2.     Kies niet zomaar een willekeurige medium

Het kiezen van de juiste consulent is de sleutel tot een goed consult. Neem de tijd om een medium of paragnost uit te kiezen die goed voelt voor jou. Bekijk de foto, lees goede omschrijving van zijn of haar gaven en kies zo een consulent die bij je past.

 

Nu 50% korting op uw eerste consult bij Astrocenter. 
Kies een consulent

 

3.     Wees open voor nieuwe inzichten

Het is belangrijk dat je het consult met een open blik begint. Begin het consult niet met te veel antwoorden op je vragen in je hoofd. Probeer er zo open mogelijk in te gaan en open te staan voor de nieuwe inzichten die de consulent je kan geven.

 

Trek de antwoorden van de medium of paragnost niet direct in twijfel. De toekomst heeft meer voor ons in petto dan we ons kunnen voorstellen!

 

4.     Praat zelf niet te veel tijdens een consult

Veel mediums of paragnosten hebben momenten van stilte en reflectie nodig om bepaalde signalen te kunnen opvangen. Praat dus niet te snel over deze stiltes heen, geef de consulent de kans en tijd om zich goed te kunnen invoelen.

 

5.     Respecteer de consulent

Mediums en paragnosten zijn vaak erg gevoelige mensen en een consult kan ze veel inspanning en concentratie kosten, wat ze nog kwetsbaarder maakt. Heb respect voor de consulent waarmee je spreekt ook als je zijn of haar uitspraken in twijfel trekt.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter